Новите сгъваеми смартфони на Samsung са тук и то на преференциални цени

8348
Новите сгъваеми смартфони на Samsung са тук и то на преференциални цени
Снимка: A1

В разгара на лятото Samsung представи новите сгъваеми модели на Galaxy Z серията – Flip3 и Fold3. Веднага след официалното им анонсиране А1 вече ги предлага на българския пазар на преференциални цени с 200 лева отстъпка. Освен че са с подобрена технология, правеща прегъващият се дисплей значително по-издръжлив, най-горещите модели на Samsung са съвместими и с 5G ULTRA мрежата на А1, с която потребителите на телекома могат да сърфират със скорости на д 1000 Mbps.  

Samsung Galaxy Z Flip3 – елегантен и компактен

И при двата модела сгъваеми смартфони се наблюдават значителни подобрения, но също си личи и че са насочени към различни групи потребители. Нека се спрем първо на по-компактния - Samsung Galaxy Z Flip3. При него прегъването е хоризонтално, което го прави изключително подходящ не само за прибиране в джоб, но и за съхранение в малка дамска чанта. Моделът се предлага в меки цветове като лавандула, ванилия, зелено и мистично черно, което в комбинация с компактния му размер, го прави не просто технологична джаджа, но и привличащ погледите аксесоар.

Външният вид обаче не бива да ви подлъгва. В Samsung Galaxy Z Flip3 се крие мощен 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 888, както и цели 256 GB вградена памет. Основната камера се състои от два сензора по 12 мегапиксела, а селфита могат да се правят и при затворено положение на разширения външен дисплей. В допълнение, телефонът разполага и с 10 мегапиксела предна камера. Основният екран също е впечатляващ и в разгънато състояние е 6,7-инча или около 17 сантиметра.

Samsung Galaxy Z Fold3 - когато мултитаскингът е начин на живот

Независимо дали денят ви е запълнен с онлайн срещи, често работите с големи файлове или пък работите в сферата на дигиталното изкуство - Samsung Galaxy Z Fold3 е смартфонът, който ще улесни работата ви и ще бъде помощник в ежедневните задачи. Размерите му в разтворено състояние достигат до внушителните 19,3 сантиметра, а разтворът му наподобява книга благодарение на вертикално разположената панта. Ако разполагате с такава площ за работа, няма начин да не ви се отдава и мултитаскингът. Особено имайки предвид, че софтуерът на смартфона позволява на различните части на дисплея да работят различни приложения.

Основната му камера е тройна, като всеки от сензорите разполага с по 12 мегапиксела. Ако предпочитате да съхранявате повече информация на телефона си, за да я достигате по всяко време, може би вариант с 512 GB памет би бил по-подходящ за вас отколкото стандартния – 256 GB. И в двете конфигурации смартфонът разчита на 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 888 и 12 GB RAM памет. 

Какво още ще получим от А1 и Samsung?

Да не забравяме, че Samsung Galaxy Z Flip3 и Samsung Galaxy Z Fold3 са съвместими с 5G ULTRA, а това е и още един повод за потребителите да се възползват от неограничените мегабайти и неограничена скорост в мрежата от пето поколение с плана Unlimited Ultra от А1.

До 26 август е в сила специална промоция и новите собственици на Samsung Galaxy Z Flip3 ще могат да го закупят за 1319,99 лева в брой или 61,99 лева на изплащане.

Промоционалните цени на Samsung Galaxy Z Fold3 също са с 200 лева по-ниски от стандартните и в комбинация с тарифен план Unlimited Ultra за 256 GB памет започват от 2 349,99 лева в брой и 108,99 лева на лизинг. Тези от вас, които се спрат на Fold3 модела в срока на промоцията, ще получат допълнително и комплект с оригинални смарт аксесоари Samsung – калъф за устройството, стилус S Pen, както и зарядно устройство Samsung Travel Adapter 25W

Въпреки че технологията на сгъваемите дисплеи в новото поколение на Z-серията е подобрена, в рамките на година от закупуване на ново устройство от Samsung обещават подмяна на дисплея на специални цени в оторизиран сервиз на производителя, за да осигурят на потребителите комфорт и сигурност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com