Продуктите на Teka заслужиха признанието на GOOD DESIGN®

1350
Продуктите на Teka заслужиха признанието на GOOD DESIGN®
Снимка: Teka

Програмата GOOD DESIGN®, стартирана в Чикаго през 1950 г. от бившия куратор на Музея на модерното изкуство в Манхатън (MoMA) Едгар Кауфман-младши заедно с пионерите в модерния дизайн Чарлз и Рей Иймс, Ръсел Райт, Джордж Нелсън и Ееро Сааринен, отличава годишните постижения на най-добрите индустриални и графични дизайнери и световните производители за стремежа им към постигането на превъзходен, но и необикновен дизайн. След повече от 70 години съществуване, днес GOOD DESIGN® не е просто награда за усилия, а начин да представи пред света реализацията на съществени и необходими проекти за подобряване качеството ни на живот във всички сфери: интериор, медицина, софтуер, хардуер, сигурност, строителство, текстил, индустрия, детски продукти, транспорт, околна среда, мултимедия, интерактивност и др.

За нас е чест да представим поредните продукти Teka, които заслужиха признанието на GOOD DESIGN®:

●      Серия уреди Infinity G1 – брилянтно съчетание на черен матов и блестящ цвят с медни акценти. Дизайн, който отразява в пълна степен нашето желание да превърнем работата с кухненските уреди в истинска еуфория. Лесното управление и множеството иновативни технолии във фурните, плотовете и абсорбаторът от серията премахват всички граници пред Вашето кулинарно въображение.

●      Фурна MaestroPizza – фурна, с която ще приготвите неповторима домашна пица при температура от 340°C само за 3 минути! Професионалните аксесоари в комплекта на уреда (каменна плоча и лопатка за пици) улесняват боравенето с него и дават възможност за истинско забавление, а почистването е изключително удобно и бързо чрез пиролитичното или водно почистване Hydroclean®!

●      Мобилно приложение Teka Home – пълен дистанционен контрол за Вашите Wi-Fi кухненски уреди Teka, включително с гласови команди. Всяка стъпка от изпълнението на любимата рецепта и от синхронната работа на плот и абсорбатор са буквално в ръцете Ви. Смарт кухня Teka, за да бъде съвършен денят Ви!

●      Серия съдомиялни машини Premium Care – дизайнът не би имал това силно въздействие и значение за добрата работа в кухнята, ако хигиената и безопасността за домакинството не са поставени като абсолютен приоритет. Ето защо миялните от тази гама предоставят системата IonClean, която елиминира до 99% от потенциалните бактерии и предотвратява появата на лоши миризми. Технологията SmartSensor, от своя страна, автоматично оценява замърсеността на посудата и осигурява оптималните параметри за измиване. Окомплектовките FlexiSet и MultiFlex разпределят вътрешното пространство така, че да отговорят на Вашите нужди във всеки конкретен момент.

●      Серия кухненски мивки за вграждане Brooklyn - уникален дизайн, който съчетава автентичния индустриален стил с елегантността на безупречните профилни линии. Наименованието на серията подсказва, че вдъхновението на нашите продуктови „творци“ идва от неповторимия Ню Йорк. Големите корита на мивките, системата с бутон за автоматично източване V-control и технологията SilentSmart за намаляване на шума от течащата вода с до 50% превръщат мивките в красив акцент и премахват усещането за „мръсна“ работа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com