Стилните смарт устройства на Xiaomi: неизменен спътник в живота в градската среда

4597
Стилните смарт устройства на Xiaomi: неизменен спътник в живота в градската среда
Снимка: Xiaomi

Задръствания, дълго чакане на градския транспорт и пренаселени автобуси - всичко това може да остане в миналото за вас. Снабдявайки се само с няколко устройства от водещата технологична компания Xiaomi, ще превърнете досадното ежедневно движение между различните задължения много по-лесно и приятно.

Ефикасна и удобна транспортна алтернатива

Всички се сблъскваме с ежедневни проблеми, свързвани с придвижването с обществен транспорт или личен автомобил: прекарване на часове по спирки, в претъпкани превозни средства и в километрични задръствания. Затова скутерите Mi Electric Scooter 3 предлагат бърза, удобна и екологична опция за движение между транзитните ви точки и планираната дестинация. Стилен спътник в градското ежедневие, Mi Electric Scooter 3  предлага подобрено потребителско изживяване и функции за безопасност. Електрическият мотор с максимална мощност от 600 W и скорост до 25 km/ h на Mi Electric Scooter 3  предлага идеалното решение за маневриране в градското движение.

Благодарение на сравнително лекото им тегло, лесната им употреба и компактното им тристепенно сгъване, скутерът Mi Electric Scooter 3 улеснява в пъти всекидневието ви в сравнение с големите и тежки велосипеди. Леснопреносим е и безпроблемно се побира в багажника на кола или автобус.

Движете се свободно и останете информирани

За безпрепятствено придвижване по градските улици, умните часовници Xiaomi Watch S1 Active са идеалното попълнение към скутера Mi Electric Scooter 3. Смартчасовникът е специално създаден за атлетите и привържаниците на активния начин на живот. Той позволява на потребителите да са със свободни ръце, докато остават в крак с всички актуални новини, важни известия и събития.

Освен това, Xiaomi Watch S1 Active е верен партньор по време на тренировките. Той предлага 117 тренировъчни режима, включващи любимите ви спортове и използва алгоритъм, който измерва с точност прогреса ви, грижейки се винаги да напредвате в спортните си цели. Ориентиран към активно движещите се, смарт часовникът е с метален лек корпус и силиконова каишка в различни цветове, устойчива на всякакви условия и лесна за почистване. С Xiaomi Watch S1 Active ще избегнете нуждата да държите телефона си, за да останете информирани, и ще се движите по-удобно и по-безопасно по градските улици.

Движете се свободно и му се наслаждавайте

Както смартчасовникът Xiaomi Watch S1, така и слушалките Xiaomi Buds 3T Pro са перфектното допълниение към скутера Mi Electric Scooter 3. Безжичните слушалки ще ви позволят да се свързвате по-лесно с близките си и да се забавлявате максимално докато се движите. Този продукт предлага завладяващо звуково изживяване и подобрена способност да изолира страничните шумове. Безжичните слушалки Xiaomi Buds 3T Pro предлагат издръжливост до 6 часа или до 28 часа, когато заредите кутията. При изтощаване на батерията са необходими само 10 минути зареждане в кутията, даващи ви още 3 часа слушане. Слушалките Xiaomi Buds 3T Pro също поддържат безжично зареждане, което позволява на потребителите да живеят живота си без кабели.

Така електрическият скутер Xiaomi Scooter 3, смартчасовникът Xiaomi Watch S1 Active и безжичните слушалки Xiaomi Buds 3T Pro се превръщат в необходимите допълнения и алтернативи за по-лесно и приятно движение в градското ежедневие.

Продуктите на Xiaomi са налични в партньорската мрежа на бранда, в оторизирания магазин в Paradise Center, ниво 0, както и в официалния онлайн магазин https://mi-bulgaria.com.

Vivacom представя новия стилен Хiaomi 12 Lite 5G

Vivacom разширява каталога си от 5G смартфони с новия Xiaomi 12 Lite. С него потребителите ще могат да сърфират в мрежата от пето покол...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com