Vivacom с промени в ръководния екип

6343
Vivacom с промени в ръководния екип

VIVACOM приветства двама нови директори в управлението на компанията. Това са Димитрис Лиупис, който от 1 февруари ще заема поста Главен маркетинг директор и член на Управителния съвет, и Иво Златев, който от същата дата ще е Главен юридически директор на компанията.

1000 Mbps оптична интернет свързаност за дома предлага VIVACOM

От началото на декември клиентите на VIVACOM могат да се възползват от 1000 Mbps оптична интернет свързаност. Телекомът вече предлага ш...

Димитрис Лиупис има повече от 25 години опит в телекомуникациите. Работил е в големи телекомуникационни оператори в няколко държави, заемал е ръководни позиции в областта на маркетинга и развитието на продуктите и услугите. В България господин Лиупис работи повече от 10 години. Бил е директор Продукти и услуги, а впоследствие Главен директор Маркетинг в Глобул (сега Теленор) и директор Продукти, услуги и решения в Мтел. Има магистърска степен по компютърни науки от Университета на Кардиф, Уелс, Великобритания и бакалавърска степен по информатика и математика от Университета на Рединг, Великобритания.

Димитрис Лиупис поема поста от Александър Грънчаров.

Иво Златев е завършил право в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Има над 15 години професионален опит, като 11 от тях са във VIVACOM. От 1 февруари той поема поста Главен юридически директор, след изключително успешно кариерно развитие, стартиращо от стажантската програма на телекома, през позициите юрисконсулт, старши юрисконсулт и в последните няколко години – ръководител на направление „Корпоративно право и собственост” в дирекция „Правни въпроси, регулация и конкуренция”. Иво Златев наследява позицията от Русин Йорданов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии