20 000 танцуваха и пяха с The Voice

12229
20 000 танцуваха и пяха с The Voice

Лятото започна - официално! 8 дни преди старта на астронимическото лято, сезонът откри радио и телевизия The Voice с гръм от емоции и любима музика. След дъждовната поредица, минути преди откриващия концерт на The Voice Of Summer Tour, небето в сърцето на София се умилостиви и изгря слънце.

Лятното турне на The Voice разтуптя столицата с хиляди усмихнати и емоционални фенове, които дойдоха и се забавляваха с любимите си изпълнители. Повече от 20 000 хиляди почитатели пяха заедно с Криско, Venzy и Михаела Филева, Били Хлапето и Lexus, Влади Ампов-Графа и танцуваха на музиката на диджей Дончо.

Графити фест Drop It Like It’s…Snoop Dogg

Организаторите на концерта на Snoop Dogg, който ще пристигне в София на 8 юли, са подготвили специална изненада тази събота, 15 юни &nd...

Рафи Богосян ще се присъедини към турнето в Пловдив на 20 юни. Вчера вечерта чаровният музикант щуря на един друг концерт, този на Alicia Keys във Виена. „Имах билет месеци преди The Voice да ме поканят да се включа в турнето и затова за жалост пропуснах шоуто в София. Нямам търпение да скоча в купона. Четох коментари на колеги за вчера, чака ни незабравимо лято. Пловдив, гответе се!”, коментира Рафи.

Силния старт на The Voice Of Summer Tour постави DJ Дончо, който подгря публиката с най-големите хитове от ефира на The Voice.

Появата на „министъра на веселието“ Криско на сцената взриви вълните от фенове, които скандираха името му в екстаз и доволство. Преобразен като бедуин, рапърът прокара нова модна линия, от днес със сигурност тази визия ще е най-актуална сред тийнейджърите.

„Под открито небе” на Venzy хвърли публиката в неописуема еуфория. А дуетът му с Михаела Филева накара присъстващите да си станат някак „опасно близки”. Били Хлапето и Lexus бяха следващите, които избухнаха заедно с хилядите на жълите павета с „Аре дай пак” и с миналогодишния тотален летен хит „Башмайсторска”. Влади Ампов – Графа зарадва почитателите си с микс от любимите парчета, след което, в компанията на Venzy и Михаела Филева изпяха и най-новото „А дано, ама надали”. Красивата съпруга на Графа и децата им бях в бекстейдж за морална подкрепа, а на „Дим да ме няма“ малките наследници пляскаха с ръце и танцуваха за тати.

„Ъпсурт“ припомниха класиките на българския хип-хоп, а най-големият подарък от тях за публиката се оказа премиерата на новата им песен „Ослушай се”.

Миленита и Funky Miracle посрещат астрономическото лято в Blender

Миленита и новата й група Funky Miracle ще превземат сцената на клуб Blender вечерта на 22 юни (събота), за да посрещнат астрономическо...

Прелестните костюми и хореографии на балет „Нова” добавиха още към колорита и ефектите на първия концерт от The Voice Of Summer Tour. Момичетата бяха подготвили отделни танци и стайлинг за всяко едно от парчетата на всички изпълнители.

The Voice Of Summer Tour 2013 продължа с коцнерта в Пловдив на 20 юни, който е в подкрепа кандидатурата на Пловдив за европейска столица на клутурата 2019.

След концерта в София следват:

Пловдив – 20 юни, пл. Централен

Стара Загора – 27 юни, пред сградата на общината

Фронтменът на 2Unlimited стана татко за 3-ти път

Фронтменът на 2Unlimited Рей Слинграард стана татко за трети път. Миналият уикенд се роди неговият син Ноа. „Синът ни се роди. Д...

Варна - 4 юли, Алея първа - Южен лаж

Бургас – 6 юли, Морска градина

Лозенец – 11 юли, плаж бар Hacienda

Созопол – 13 юли, Централен плаж

Турнето на The Voice ще завърши на 18 юли на Cacao beach, Слънчев бряг.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com