Адел ще ражда през септември

7057
Адел ще ражда през септември

Повечето родители нямат търпение да разгласят новината за очакването на първата си рожба, но при звездите тази ситуация е малко по-деликатна. За изненада на папараци и журналисти, Адел успя да запази тайната за своята бременност до последната минута. Днес стана ясно, че певицата с ангелски глас ще роди през септември, предаде Дейли Мейл.

На 30 юни Адел обяви в официалния си сайт, че с приятеля й Саймън очакват своето първородно дете. Но според източници, звездата ще роди само след два месеца, което означава, че носителката на Грами е обявила новината в 6-тия месец на своята бременност.

Мода за бременни

Пролетно-летни тоалети за жени в напреднала бременност за догодина бяха показани на започналата в Берлин Седмица на модата. Спонсор е ...

Разбира се, по време на тези 6 месеца е имало явни знаци, които да подскажат за състоянието на изпълнителката на хита „Someone Like You”, но никой не е и предполагал, че певицата може да пази такава голяма тайна. Един голям жокер бе, че звездата не се появи на наградите на Билборд в САЩ през май, въпреки че обра 12 от тях. Седмица по-късно Адел се появи на наградите Новело в много широка черна рокля – ясно какво е криела под нея, не са били просто излишните килограми.

Британската знаменитост, която по принцип се държи приветливо с фотографи и журналисти, определено стоеше далеч от светлините на прожекторите, светкавиците и от микрофоните на репортерите.

Според източник „Адел почти не излизаше в последните месеци, за да запази бременността си в тайна възможно най-дълго време. Тя спря да ходи и на тренировки, за да осигури спокойствие на себе си и детето.”

Когато разгласи сама новината през юни, звездата не сподели в кой месец е в момента, но явно ще очакваме първородната рожба на Адел през септември.

Бременната Адел ще стяга сватба?

Възлюбеният на Адел се подготвял да й предложи брак, още преди да разбере, че е бременна с първото им дете, сподели близък до звездата ...

Редактор: Десислава Симова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com