Аксел Роуз ще зарадва феновете си в София с тричасов сет

6461
Аксел Роуз ще зарадва феновете си в София с тричасов сет

Фронтменът на Guns’N’Roses ще зарадва хилядите си фенове в нашата страна със специален тричасов сет, съобщи организаторът на фестивала Петър Петров от Болкън Ентъртейнмънт.

Първоначално от щаба на групата са заявили двучасово шоу на Национален Стадион Васил Левски, но преди дни Аксел Роуз е уведомил местния си промоутър, че вместо обичайната си фестивална програма възнамеряват да направят за българската си публика специален сет, който вероятно ще продължи повече от три часа.

Дългоочакваният рок уикенд Sofia Rocks отново ще оживи центъра на София на 7 и 8 юли това лято и ще промени до неузнаваемост Националния Стадион. Пред българската рок публика ще се изявят 12 групи от най-големите имена в рока, 11 от които никога досега не са чувани на живо у нас.

В събота и неделя на 7 и 8 юли вратите на стадиона ще бъдат отворени още от 12:30 часа, за да могат всички фенове спокойно да заемат местата си преди началото на концертите. Фестивалната програма и в двата дни започва още в 14:30ч. защото повечето от групите ще направят сетове от над един час, а хедлайнерите във всеки от дните ще се изяват с пълните си концертни програми.

Дванадесетте групи, които ще участват във величествения рок маратон ще се настанят в специално изградено за тях градче в Борисовата градина, което ще надмине по мащаби всички съоръжения, строени до момента в зоната зад сцената на стадион Васил Левски.

Бандите ще се настанят в над 50 шатри, а специална техника и пироефекти ще бъдат доставени от различни точки на Европа. Над 300 човека ще бъдат ангажирани с продукцията, като само 85 от тях пристигат заедно с Guns‘N’Roses и ще бъдат изцяло заети с продукцията на групата.

Аксел Роуз проспа концерта си в Москва

По-всичко личи, че трябва да сме готови на всякакви изненади, докато чакаме Аксел Роуз. Шоуто на Guns N’ Roses у нас е на 8 юли н...

За Аксел Роуз едно от най-важните неща е да излезе пред феновете си в перфектна форма, затова точно преди да се качи на сцената той винаги тренира във фитнес зала. За целта във фестивалното градче зад сцената ще бъде изградена мобилна фитнес зала, част от уредите за която ще пристигнат с останалата техника на бандата.

12 свежи червени рози и 12 бели рози ще красят масата в гримьорната на Аксел. Шампанско, бира, енергийни напитки и витаминизирана минерална вода са сред питиетата поръчани за артиста. Разнообразие от свежи плодове, зеленчуци, фреш от моркови и целина и много лайм са сред предпочитаните от него храни. Звездата ще наблегне основно на сандвичите, за което са поръчани плата с различни съставки за сандвичи – сирена и колбаси, издават още от Болкан.

Входът в зоната на фестивала ще става с билет + специална гривна, която ще валидира и достъпът на втория ден. Билетите и гривните трябва да се пазят за всяко следващо влизане в стадиона, както и за удостоверяване на достъпа до различните ценови зони. Пълния билет за двата дни на фестивала е на цена от 60 лв. до 120лв., което е безпрецедентно предложение за българския рок фен, сравнимо с цената на билета на солов концерт само на една от групите.

Децата до 10 годишна възраст ще имат свободен достъп до фестивала, но само с придружител над 18 години. Непълнолетните лица над 10 години влизат с билет и придружител над 18 годишна възраст. Декларация за придружител може да се попълни предварително и да се носи на място за по-бърз достъп до стадиона. Тя може да бъде намерена на сайта на Болкън Ентъртейнмънт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com