Анджелина Джоли няма намерение да спре да се съди с Брат Пит за децата

8731
Анджелина Джоли няма намерение да спре да се съди с Брат Пит за децата
Снимка: Getty Images/Guliver

Според обкръжението на Анджелина Джоли актрисата твърдо е решена да продължи битката си срещу Брад Пит, след като съдия отсъди на актьора еквивалентни права с бившата му съпруга за попечителство над децата, пише БГНЕС.

Миналата седмица американската преса разкри решението по делого между Брад Пит и Анджелина Джоли. В края на дългогодишното разследване, по време на което бяха разпитани много заинтересовани страни (включително лекари и служители), съдията отсъди в полза на 57-годишния актьор, като му предостави справедливо споделено попечителство над децата им. Голям провал за 46-годишната актриса, която работи повече от четири години, за да получи еднолично попечителство над Пакс (17), Захара (16), Шайло (15), Нокс и Вивиен (12).

Анджелина Джоли: Ще внимавам много при избора на нова любов

Анджелина Джоли разкри, че ще бъде много внимателна при избора на следващата си любов в разгара на дълга и трудна съдебна битка за попе...

Успоредно с това публично съобщение, обкръжението на Анджелина Джоли обаче увери, че тя няма да спре дотук. Като доказателство актрисата и режисьор вече обжалва това решение. Преди победата на бившия си съпруг в съда, Анджелина Джоли вече бе предприела съдебни действия за освобождаване на съдията по делото, като процедурата все още е в ход. "Съдия Удеркирк отказа на г-жа Джоли справедлив процес, като изключи нейните доказателства относно здравето, безопасността и благосъстоянието на децата, което е съществено доказателство за нейното разследване", обяснява екипът на актрисата в съдебни документи, подадени на 24 май.

Защото в битката си с Брад Пит Анджелина Джоли твърди, че е била жертва на домашно насилие. Злоупотреби, които били доведени до знанието на правосъдието чрез веществени доказателства (аудио или видео) и на които децата били свидетели.

Според списание "Us Weekly", Брад Пит няма да се изненада, ако скорошната му победа в съда се окаже краткотрайна, и ако съдията в крайна сметка бъде освободен. Зад кулисите Анджелина Джоли "прави всичко по силите си", за да отмени съдебното решение.

"Тя никога няма да му прости. Тя продължава да повтаря, че това далеч не е приключило и все още вярва, че справедливостта ще надделее”, споделиха от екипа на актриса на 2 юни 2021 г.

Една от дъщерите на Брад Пит отказа да носи фамилията му

Според съобщенията на западните медии, 14-годишната дъщеря Шайло на Анджелина Джоли и Брад Пит е премахнала името на баща си от скрития...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Николета Лозанова в топ форма само месец след раждането (СНИМКА)

След "Ергенът": Кристина и Мария признаха какво мислят за Алек (СНИМКИ)

Участници в "Игри на волята" станаха родители (СНИМКИ)

Любимка на шеф Ангелов напусна Hell's Kitchen (СНИМКA)

Неочаквано в "Ергенът" две дами останаха без роза. Вижте кои (СНИМКИ)

Холивуд ужасен след отмяна на присъдата на Уайнстийн

Колко точно са близки Мистър България и Виолета от "Игри на волята"? (СНИМКИ)

Надежда от "Ергенът" е в болница (СНИМКА)

Кание Уест отваря собствено порностудио

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com