Аштън Къчър е забравил Деми Мур

10584
Аштън Къчър е забравил Деми Мур

Докато бившата му съпруга Деми Мур е в болница след тежка депресия от раздяла им, Аштън Къчър е ангажиран със соята кариера и популярност, пишат американските таблоиди, предаде БГНЕС.

Малко след раздялата с Деми актьорът публикува в своя блог, че е дълбоко загрижен за бившата си съпруга. Но нежните му думи там не пасват с обясненията пред медиите, пред които той твърди, че след развода всеки поема своя път сам.

Докато Деми Мур е в болница, Аштън работи над своята рекламна компания в Бразилия. Актьорът засне фотосесия за модна марка Colcci. Това беше придружено с редица партита и участия в телевизионни предавания. Звездата присъства и на седмицата на модата Сао Пауло.

На страницата си Къчър вече не споменава името на Деми, но приятелите и колегите му продължават да твърдят, че той е силно загрижен за бившата си съпруга и иска най-доброто за нея.

33-годишният актьор не възнамерява да се връща в Лос Анджелис. В Бразилия той е намерил новата си страст – сърфирането. Скоро актьорът планира да се върне и на снимачната площадка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com