Аштън Къчър с неочаквани разкрития за брака му с Деми Мур и най-тежката загуба в живота му

10605
Аштън Къчър с неочаквани разкрития за брака му с Деми Мур и най-тежката загуба в живота му
Снимка: Getty Images

Аштън Къчър позира за корицата на списание Esquire и даде интервю за изданието, в което говори за брака си с Деми Мур, болезнения развод с нея и загубата на нероденото им дете. Актьорът признава, че е преживял тежко раздялата с Деми Мур, с която бяха женени осем години.

"Нищо не те кара да се чувстваш толкова провален. Разводът е пълен провал, това означава, че не си се справил с брака. Унизително и срамно", казва той.

Аштън Къчър и Деми Мур, която е с 16 години по-възрастна от него, се ожениха през 2004 г., а разводът им бе през 2013 г.

Раздялата обаче не е единственото тежко събитие, което той и Деми Мур е трябвало да преживеят. В интервюто актьорът си спомня как бившата му съпруга е имала спонтанен аборт. "Загубата на дете, когато вече си свикнал с идеята, че ще имаш едно, е много болезнено. Всеки се справя с това по различен начин", казва той. "Обичам децата, иначе не бих се оженил за жена, която има три. Идеята да имам още едно звучеше невероятно. Но по някаква причина е трябвало да преживея и тази ужасна загуба." 

Припомняме, че въпреки многобройните опити, те не успяха да имат общо дете. Деми Мур има три големи дъщери от Брус Уилис, а Аштън Къчър има две деца от Мила Кунис: дъщеря Уайът и син Димитри.

Аштън Къчър, Деми Мур

Ние сме семейство: Деми Мур показа коледна снимка с Брус Уилис и новата му жена

60-годишната американска актриса и модел Деми Мур сподели снимка в своя Instagram с болния Брус Уилис и семейството му. Звездата заедн...

Аштън Къчър разкрива още, че по време на брака си с Деми Мур е прекарвал много време с дъщерите ѝ Румър, Скаут и Талула и се е грижел за тях, докато Мур е била на снимачната площадка. Актьорът си спомня, че това преживяване не е било лесно за него. "Бях само на 26 години и бях отговорен за деца на 8, 10 и 12 години. Ето как се чувстват хората, които стават родители още на тийнейджърска възраст", каза Къчър. Той добави, че все още поддържа връзка с дъщерите на Деми Мур.

Къчър признава, че е бил "адски ядосан", когато са излезли мемоарите на Деми Мур, в които тя говори за връзката им, обвинява го в изневяра и заявява, че се е съгласила на групов секс заради него. "Пресата едва остави мен и семейството ми на мира, а на следващия ден имаше папараци в училището на децата ми", казва той, добавяйки, че не таи злоба към Деми Мур.

Аштън също разказва за връзката си със съпругата си Мила Кунис, която според него е "много по-готина от него". "Винаги съм ѝ се възхищавал, възхищавам се на нейния талант, нейните умения", допълва той.

Къчър и Кунис се срещнаха преди много години на снимачната площадка на "That 70s Show", където играха влюбена двойка: тогава актьорът беше на 20 години, а бъдещата му съпруга - на 15, припомня БГНЕС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Няма да повярвате как е изглеждала Ромина Тасевска преди (СНИМКА)

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Емануела с нова промяна на сцената на Dancing Stars (СНИМКИ)

Нови разкрития в "Ергенът": Валерия шокира Алек с историята си (СНИМКИ)

Изключиха поредния участник от Hell's Kitchen (СНИМКИ)

Доналд Съдърланд издава мемоари

"За мен това е шок": Едно момиче си тръгна от "Ергенът" неочаквано (СНИМКА)

Дървената плоскост, спасила живота на Роуз от "Титаник", бе продадена за немислима сума

Крие ли голяма тайна Васка от "Ергенът"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com