Бионсе и Джей Зи се наслаждават на Куба

4086
Бионсе и Джей Зи се наслаждават на Куба

Американските музикални звезди Бионсе и Джей Зи празнуват пет години от сватбата си, разглеждайки Хавана и общувайки с почитателите си на Острова на свободата, предаде БГНЕС.

Вчера съпрузите посетиха Висшият институт за изкуства в кубинската столица. Освен петимата телохранители и многобройните полицаи, те бяха съпроводени от много поклонници. Публиката изпадна във възторг от новата прическа на Бионсе. В института певицата и мъжът й останаха около половин час, след което се отправиха към хотел "Саратога" в центъра на Хавана.

Двойката е в Хавана още от сряда. Те не обявиха предварително визитата си, защото туристическите посещения на американците в страната са забранени. Заради американското ембарго гражданите на САЩ трябва да представят посещението си "по линия на културния или научния обмен".

Тъй като посещението на рапъра и половинката му, формално погледнато, е нелегално, двамата помолиха властите да ги предпазят от любопитството на журналистите.

За няколко дни в Хавана двамата, заедно с майките си, посетиха известния моден ресторант "Ла Гуардия", където са похапвали знаменитости като Жерар Депардийо или кралицата на Испания. Гостите от САЩ си поръчаха пиле в меден сос, рибно филе с лимон и опитаха дайкири – любимият коктейл на Ърнест Хемингуей.

Двойката се разходи из Стара Хавана и по думите й "с голямо удоволствие" изгледали пиесата "Пепеляшка според Beatles" на детския театър "Ла Колменита", показвана вече и в САЩ през ноември 2011 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com