Бионсе ще пее на Супербоул

5031
Бионсе ще пее на Супербоул

"Започна обратното броене", казва музикалната легенда Бионсе.

Американската певица ще пее в Ню Орлиънс през февруари 2013 г. в спектакъла на полувремето на Супербоул – финала на шампионата на САЩ по американски футбол, който има рекордна годишна телевизионна аудитория, предаде БГНЕС.

Дали Бионсе е бременна отново?

8-месечната Блу Айви Картър може да е едно от най-обгрижваните бебета след Сури Круз, но според hollywoodlife.com малката скоро ще има ...

Снимката на лицето на певицата излезе на страницата й с широко отворени кафяви очи, начервена уста, а на бузите й с червен грим пише: "3-ти февруари 2013 г." - датата на финала.

Преди официалното съобщение, спортният канал ESPN написа на уебсайта си, че Бионсе, на 31 г., е най-младата артистка, която ще пее на финала от почти десетилетие насам.

Финалът на първенството по американски футбол е смятан за най-доброто време за реклама в САЩ - всяка година милиони зрители в цяла Америка наблюдават с огромно внимание развитието на двубоя между двата най-добри отбора. Вниманието на зрителите е толкова силно приковано към телевизионните екрани, че те не сменят канала дори по време на рекламите. Ето защо производители, търговци, организации харчат доста за реклама. Самите реклами в Супербоул стават една от най-обсъжданите теми в медиите и шоупрограмите. Самите клипове се стремят да излязат извън стандартните очаквания за реклама на продукти. В тях са вплетени скрити послания, скечове, хумор, находчивост, оригинални идеи, които после се превръщат в храна за различни разговори и дори интерпретации.

Изпълнителите на полувремето се стремят да не останат по-назад. Шоуто бе осигурено миналата година от Мадона. Освен нея, певицата M.I.A. си е позволявала лек знак с пръст, много коментиран от публиката, а преди осем години, камерите уловиха случайно изскочилата за миг гърда на Джанет Джексън.

Бионсе отказа роля в мюзикъл на Клинт Истууд

Певицата Бионсе Ноулс отказа да участва в римейк на класическия мюзикъл "A Star is Born", режисиран от Клинт Истууд. Първоначално звез...

46-тия Супербоул бе проследен от 111,3 милиона зрители, което бе рекорд за телевизионна аудитория.

Да припомним отново думите на Бионсе - обратното броене започна!

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com