Благой Георгиев с официален коментар пред медиите за личния си живот

4633
Благой Георгиев с официален коментар пред медиите за личния си живот
Снимка: Blagoy Georgiev/Instagram

Бившият национал на България по футбол Благой Георгиев излезе с официално обръщение чрез БТА относно клевети, които засягат личния му живот.

Георгиев, който е известен с кариерата си в руското първенство (Терек, Амкар, Рубин Казан и Оренбург) и Славия, опроверга категорично слуховете, че се разделя с половинката си Ивана.

Снимка: Blagoy Georgiev/Instagram  

Още: Благо Георгиев го закъса: Ивана и Поли го порязаха с остри думи

Той е шокиран как нещо, което е толкова лично и засяга само него и партньорката му в живота, се превръща в централна тема на доста медии, в това число и сериозни. "Още повече, че в тиражираните публикации няма нищо вярно". 42-годишният Благо смята за най-нормално да бъде поне потърсен за мнение, когато толкова много медии публикуват една и съща невярна информация относно негова раздяла.

"Чудех се въобще дали трябва да правя това видео, но най-накрая реших да споделя и аз какво мисля, защото в последните две-три седмици доста помия се изля върху мене, върху моята половинка и моето семейство. Чух какви ли не съчинения, разкази, преразкази на свободни теми се изписаха. Искам само едно нещо да кажа - това е пълна лъжа", заяви записалият 50 мача за националния отбор Георгиев.

Още: Бивша половинка на Благо Георгиев стана масажистка

Благо със съвет към хората

"На тези хора, които са написали това, нямам идея как им е хрумнало да ги напишат изобщо, да ги съчиняват. Един цървулчо с извинение е написал едно нещо и още 50 като него са го преписали и вече става грандиозна новина. Чудя се какво ги интересува хората аз с кой съм, къде съм, какво ям, какво ще правя? Абе хора, занимавайте се с вашите си работи, с вашия си живот, гледайте си във вашата градина. Престанете да се занимавате с хора, които нямат нищо общо с вас. Моля Ви! И особено се обръщам към сериозните медии, които в пикови часове също споделят тази "новина". Проверете я, ако искате, имате ми телефона, звъннете ми. Ще ви вдигна, ще ви кажа, че няма такова нещо. Стига с тези измислици! Още по-дразнещо е, че се намесват и други хора".

Снимка: Blagoy Georgiev/Instagram 

Благой Георгиев добави, че вече има спечелени дела за клевета срещу медии и смята по същия начин да продължи да се защитава. Той ще заведе ново дело, което е сигурен, че ще спечели.

"Не че съм длъжен, но искам да кажа - няма такова нещо, това е пълна лъжа. Може би има някои "доброжелатели" и мишлета, които искат да се осветлят около тази "новина", но ще ги разочаровам - не е истина, няма нищо вярно. Дори нарочно изчаках да мине време, за да се порадват за няма нищо".

"Очаквах много повече хора да се поинтересуват от футболните ми контакти или знания, защото в последно време имам нови проекти. Както съм казвал, не спирам да пътувам до съседни страни, гледам мачове, срещам се с президенти на отбори, с бизнесмени с интерес да инвестират във футбола. Смятам, че това пъти по-интересно от моя личен живот. Но явно всеки отговаря за акъла си", завърши бившият футболист.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Упи Голдбърг: Знам, че съм много сладка, но не си търся гадже

Кейт Бекинсейл слага край на спекулациите за външния си вид (ВИДЕО)

Дженифър Анистън разкри точно какво яде, за да поддържа идеална фигура

Почина една от звездите на "Властелинът на пръстените" и "Титаник" (ВИДЕО)

Как Марк Зукърбърг успя да докаже, че не е робот (ВИДЕО)

Кевин Спейси с нови обвинения за непристойно поведение спрямо мъже (ВИДЕО)

Първи думи на Венелин Венков след новината, че напуска "Ку-Ку бенд"

Продават имението на Матю Пери, в което той така и не успя да живее

Наградата, за която Ози Озбърн отчаяно мечтае

Разпад: Венков и Невена напускат "Ку-ку бенд"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com