Цеца прибрала парите на Аркан с фалшиво завещание

21342
Цеца прибрала парите на Аркан с фалшиво завещание

38-годишната скандална сръбска фолкзвезда Цеца Величкович е изфабрикувала фалшиво завещание след убийството на нейния съпруг Желко Ражнятович, по-известен като Аркан. Обвинението отправи един от синовете на Аркан - 28-годишният Войин Ражнятович, предаде АСН.

Ражнятович има девет деца, две от тях са от Цеца, а останалите са от брака му с Наталия Мартинович. В момента Войин живее в САЩ. Той твърди, че след погребението фолк звездата е обещала да раздели имота наполовина - едната част за нея, а другата - за бившата му съпруга и нейните деца.
 
"40 дни след смъртта изведнъж се появи това фалшиво завещание, което се твърди, че е на Аркан. С него самата Цеца се изложи и унижи пред всички. В съда се доказа, че е това е абсолютен фалшификат, но когато вътрешният министър Ивица Дачич ти е семеен приятел, всичко е възможно. Целта бе ясна - тя да заграби всичко. Напразно правехме експертизи. Благодарение на Дачич Цеца винаги побеждаваше правосъдието в Сърбия".
 
От миналата година Цеца Ражнятович изтърпява наказание и се намира под домашен арест поради незаконната продажба на футболисти от отбора "Обилич". В момента тя носи електронна гривна на краката си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com