Чамбао се завръщат у нас с цели три концерта

8292
Чамбао се завръщат у нас с цели три концерта

Едно пътуване, което започна на шега през есента на 2006 година и прерасна в истинска любов, е на път да се случи отново – този ноември, когато една група и нейната публика ще върнат морското синьо на лятото с музика, танци и споделена обич.

Фламенко-чил сензацията Чамбао се завръщат за 3 поредни самостоятелни концерта в София, Пловдив и Варна, съобщиха организаторите.

Имало едно време едно момиче… една Мария от Малага, която разказала за любовта към родния край, приятелите и семейството си толкова вълшебно, че накарала света да пее с нея. Една Мария, събрала цялото слънце на Андалусия в сърцето, очите и гласа си и вече 10 години грее от сцената. А когато някой е искрен колкото е тя, публиката му вярва и дава доверието и обичта си.

Чамбао са Мария дел Мар и нейните момчета от Малага – в началото - Даниел&Едуардо, а по-късно - Тони Кантеро, Тони Ромеро, Хуанито, Коки, Роберто, Оливер. Музиката им тръгва от любов, на плажа в Малага, под един сламен покрив в нощта на Сан Хуан, когато магията е в стихията си. И така вече 10 години, 5 албума, купища награди и признание, дует и турне с Рики Мартин, няколко специални проекта, една книга, възпяла живота през болката и битката с диагнозата "рак", една победа в името на живота, заради самият живот и много, много слънце, пясък, море и усмивки.

България е единствената територия, извън родната им Испания, където Чамбао ще направят 3 концерта.

"България за мен е у дома", споделя Мария дел Мар. "Когато дойдохме за първи път през 2006 година, нямах идея, че толкова много хора познават музиката ни, знаят текстовете и ни обичат. Където и да ходим, винаги най-важни са хората, които идват на концертите ни. Хората тук носят слънце в сърцата си".

Саундтракът на лятото ще започне от зала 1 на НДК в София на 7-ми ноември, ще продължи на следващия ден в Панаирна палата 2 в Пловдив и ще завърши в Двореца на културата и спорта във Варна на 10-ти ноември. Билетите са в продажба от днес на касите на залите и в мрежата на Eventim.bg на цени от 20, 30 и 40 лева.

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com