"Черният рицар: Възраждане" изправи журналисти и критици на крака

27790
"Черният рицар: Възраждане" изправи журналисти и критици на крака

Няма никакво съмнение, че "Черният рицар: Възраждане" е едно от най-горещите заглавия на годината. Но огромните очаквания на милионите киномани по света оказват огромен натиск върху режисьора Кристофър Нолан. Особено след феноменалния успех на предходната част от 2008 г., когато покойният Хийт Леджър накара публиката да онемее.

Въпреки че рецензиите за филма ще излязат едва ден преди официалната му премиера на 20-ти юли, неколцина избрани блогъри от САЩ получиха възможността да изгледат отбрана част от лентата през уикенда, предаде БГНЕС. Според местни и британски медии, щастливците излезли от прожекцията удивени и силно впечатлени от изработката й. Те дори се изправили на крака, за да ръкопляскат на британския колос в режисурата – Кристофър Нолан.

Крисчън Бейл: Костюмът на Батман ще ми липсва

Актьорът Крисчън Бейл сподели, че ще изпитва носталгия по костюма на героя си Батман, въпреки всички главоболия, които му е навлякъл. ...

Но част от блогърите не се сдържаха и написаха по няколко думи за проекта в социалните мрежи. "Току-що приключи прожекцията на "Черният рицар: Възраждане" за журналисти и критици. Получи ОВАЦИИ НА КРАКА!!!", сподели специалният пратеник на Ютюб Лорън Хайстенд. Друг въодушевен фен – Том Маколиф, коментира: "Грандиозен е... Нямам търпение да го изгледам отново. И по-късно още веднъж. Оценка 9 от 10 от мен! За справка – оценявам "Невероятният Спайдърмен" със 7,5, а "Отмъстителите" - с 8,5". "Боже... останах без думи. Беше всичко това, което исках. Част от феновете ще намерят определени аспекти от филма за скандални, но в моите очи тази лента пасва идеално на историята на поредицата като цяло. Няма как да бъде по-епичен! ВЪРХОВЕН", допълни Винс Пелусо на страницата си във Фейсбук.

Редактор: Десислава Симова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com