Деми Мур се утешава в прегръдките на млад любовник

8848
Деми Мур се утешава в прегръдките на млад любовник

Холивудската актрисата Деми Мур, която преживя много в личен план, е забелязана да върти на малкия си пръст нов по-млад мъж, с когото замина на романтична почивка.

49-годишната звезда, която се раздели с Аштън Къчър през миналата година, тъй като той редовно й изневеряваше с редица по-млади жени, се среща с родения в Нова Зеландия Мартин Хендерсън.

Деми и Мартин бяха забелязани на романтична почивка в Кънектикът, къде той се наслаждавали на хубав обяд, разказват очевидци.

"По радиото пуснаха ритмична песен и само след секунди Деми Мур започна да пее и да танцува по игрив начин. Определено флиртуваше с него. По-късно през деня двамата пазаруваха заедно, а после се прибраха в къщата, където бяха отседнали", сподели в интервю източник. "Чувстваха се наистина добре в компанията си", допълни той.

Преди броени дни се разпространиха слухове, че Деми Мур отново е в нервна криза, тъй като е разбрала за отношенията между Аштън Кътчър и Мила Кунис, които вече със сигурност са далеч по-сериозни от приятелски, тъй като бяха изловени от папараци по време на сладка целувка. От друга страна, дъщерите на Деми продължават да странят от нея, а скоро даже стана ясно, че обмисляли опцията ограничителна заповед, защото не можели да търпят откаченото поведение на майка си.

Изловиха целувка между Аштън Кътчър и Мила Кунис

Изглежда, че Аштън Кътчър и Мила Кунис са направили смела крачка напред в техните отношения, които вече определено не могат да се катег...

Явно холивудската актриса най-сетне е намерила в чии прегръдки да бърше сълзите си и отново се е спряла на по-младичко момче.

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com