Део: Искам да имам 2 деца, готов съм

21666
Део: Искам да имам 2 деца, готов съм

"Мечтая си да имам момче и момиче!", това сподели Део. "Мисля си за деца от две-три години. Готов съм да стана татко."

Влюбената двойка Део и Елена разтопи допълнително сърцата на зрителите, като показа тренировката си за контемпорарито сред дечица в детска градина, които бяха очаровани от чувствата разразяващи се с пълна сила между двамата. "Те много си отиват! Трябва да са заедно", щастливо заяви едно от момиченцатата, пише „Блясък”.

Део: Лора е на върха, не можах да я задържа

Няма драми, няма сълзи, няма трагедия. Всеки тръгна по своя си път и си обещахме да останем приятели. Това каза Део за раздялата си с Л...

Део и Елена изпълниха контемпорари танца си на крилете на любовта и буквално полетяха в сцената. След Део и Елена танца си показаха режисьорът Люси и Петя. Двамата изпълниха интересен рок енд рол със забавна хореография. Двойката получи задоволитен резултат от точки, което ги нареди след първите в класацията тази вечер.

Грациозната дива Райна, която замества контузената Стелла, и партньорът й Наско представиха последното изпълнение за вечерта - контемпорари танц.

Стелла стискаше палци за двамата и ги подкрепяше, защото те имаха едва три дни за подготовка на сложните стъпки. Райна и Наско представиха доста амбициозна и ефектна хореография. Те дадоха всичко то себе си, а Райна се представи повече от блестящо в дебюта си на сцената на Dancing Stars. Журито с възхищение каза, че Райна е достойна заместничка на Стелла и определи танцът й с Наско за изключителен.

Алфредо, който беше особено критичен през цялата вечер, прецени обаче, че не са били достатъчно добри. Самата Стелла сподели, че танцът на Райна и Наско много й е харесал и е много доволна от това, че фолк певицата я е заместила подобаващо. Двойката получи общо 37 точки, което ги класира на първо място.

Део: Това между мен и Елена е красиво и чисто

Део призна, че между него и партньорката му в танците Елена има чувства, заради които той смята, че най-щастливите му мигове са в залат...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com