Део: Това между мен и Елена е красиво и чисто

14047
Део: Това между мен и Елена е красиво и чисто

Део призна, че между него и партньорката му в танците Елена има чувства, заради които той смята, че най-щастливите му мигове са в залата.

Део: Лора е на върха, не можах да я задържа

Няма драми, няма сълзи, няма трагедия. Всеки тръгна по своя си път и си обещахме да останем приятели. Това каза Део за раздялата си с Л...

"Има моменти на разсеяност, някакви моменти си преживявам. Чувствата са много силни тук. Това, коeто се случва, е много красиво, много силно и чисто. За мен шоуто свърши. Не, че не ми е приятно да танцувам, много ми е приятно дори, но ми се струва, че тук победих вече.

Победих себе си, колебанията си и най-вече намерих любовта. Тази любов е спокойна, силна, непрекъснато ме издига, непрекъснато смятам, че съм на гребена на вълната, но виждам че идва още една вълна, след нея още една и ме поглъщат.

Двамата с Елена обаче са решили до края на предаването да се концентрират само върху танците, пишат от bliasak.bg. Чак след това върху отношенията си. В Dancing stars те представиха ча-ча-ча и пасо добле, което беше блестящо.

Лора Караджова и Део се разделиха

Део разкри пред списание Story, че 8-годишната му връзка с Лора Караджова е вече в миналото. "Имахме невероятни моменти, прекарахме си...

8-годишната връзка на Део с Лора Караджова приключи наскоро, като двамата запазиха приятелски отношения.


Освен в любовен план, Део се чувства прекрасно и физически. "Знам,че съм като кифла поствайки това, но след 6 седмици танци се чувствам като тийнейджър. Ако искате да отслабнете и да се забавлявате, въобще не му мислете-ТАНЦУВАЙТЕ!!!!Брейк, хип хоп, стандартни танци, каквото ви кефи!!!!Няма да съжалявате, а в комбинация с Йога, просто не стъпваш по земята!!!Поздрави! Дедо", написа той във Facebook, поствайки тази снимка:

Oще свежи и любопитни истории четете в женския ни сайт iWoman.

Анелия представя новия си сингъл в Dancing Stars

Най-новият музикален проект на хитовата певица Анелия, по който тя работи в продължение на цяла година, ще бъде представен за първи път...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com