Джес и Джъстин ще се венчаят в Италия

5289
Джес и Джъстин ще се венчаят в Италия

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл ще се оженят на церемония в Италия за 5 милиона долара.

Двойката планира да мине под венчило в европейската страна през октомври. Джесика вече е много заета с планирането на всяка подробност за големия им ден. "Джесика каза, че е много заета да планира сватбата, тя е много ангажирана с всички подробности като всяка булка", сподели запознат източник пред американското сп. "Стар".

Организаторката на сватби Даяна Соренсо планирала напоследък няколко сватби в бутиковия хотел от 19-ти век Палацо Маргерита и твърди, че звездната сватба ще се състои именно там, предаде БГНЕС. "Чух, че церемонията ще бъде в тесен кръг, в градината с палмови дървета точно до удивителния басейн с черно дъно. Ще има цветя в изобилие и ще бъде изключително елегантно, най-удивителният дворец, който сте виждали", разкри Соренсо.

Очаква се на сватбата да присъстват Ейми Адамс, Елън ДеДженерис и членовете на бившата група на Джъстин Ен Синк. Гостите няма да дават никакви пари, защото щедрата двойка плаща за всичко. "Джъстин и Джесика планират да платят цялото пътуване на всички гости. Това включва частни самолети, петзвездни хотели и къщи под наем, както и подходяща за дворец храна", съобщи запознат източник.

Редактор: Калина Здравкова

Джесика Бийл: Важна е комуникацията!

Джесика Бийл смята, че връзката й с Джъстин Тимбърлейк е „невероятна”, тъй като двамата общуват много добре помежду си. 30...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес