Джоли иска да е приятелка на децата си

6651
Джоли иска да е приятелка на децата си

Холивудската красавица Анджелина Джоли иска да бъде приятелка на децата си, когато те навлязат в тийнейджърската възраст, тъй като знае, че това ще бъде труден период за цялото семейство.

Звездата от филма „Salt”, която заедно с половинката си Брад Пит отглежда 6 деца – 11-годишният Мадох, Пакс на 8, Захара 7, Шайло 6 и 4-годишните близнаци Нокс и Вивиън, гледа в близкото бъдеще, където със сигурност ще срещне трудности.

Как се подмладяват Анджелина и Брад

Анджелина Джоли и Брад Пит минаха на филъри. Суперактьорите, които винаги са изглеждали перфектно, споделят, че никак не си падат по ск...

„Гледам напред. Вече ги виждам как ще се опитват да прикрият, че правят нещо нередно. Ще бъда техен приятел и ще бъда откровена с тях. Надявам се, че през каквото и да минават, ще говорят с мен. Това е най-доброто, което мога да направя. Ще се опитам да бъда близка с тях, както съм и сега. И когато стигнат до момента, в който няма да искат да говорят с мен, дълбоко в себе си ще знаят, че ги обичам и че имаме специална връзка. На всеки му е трудно в тези години.”

37-годишната Анджелина призна, че се не се държи толкова строго със синовете си, отколкото с дъщерите си.

Брад е по-мек с момичетата, а аз с момчетата. Не можем да разберем защо се получава така”, споделя звездата за британското списание OK!

Как се подмладяват Анджелина и Брад

Анджелина Джоли и Брад Пит минаха на филъри. Суперактьорите, които винаги са изглеждали перфектно, споделят, че никак не си падат по ск...

„Може би това е така, защото познавам жените. Те могат да се разхождат по главата на татко си, а той дори ще се наслаждава на това”, завършва звездата с усмивка.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com