Джони Деп - на съд

7842
Джони Деп - на съд
Жена с физически увреждания е подала иск срещу актьора за небрежност, нападение, нанасяне на побой и др.

Жена с физически увреждания заведе дело срещу актьора Джони Деп, защото охранителите му я изтласкали от седалката й по време на концерт.

Актьорът присъства на концерт на Иги Поп в "Холивуд Паладиум" в Лос Анджелис миналия декември и жената на име Джейн Дое заведе иск вчера. В него тя твърди, че Деп наредил на охранителите си да я хванат за китките и да я повалят на земята, след като тя се опитала да обърне седалката си към ВИП зоната на залата.

Американската мечта

Джони Деп оглави класацията на любимите актьори на Америка за втора поредна година, съобщи Фимейл фърст. За първото място в класацията...

Жената твърди, че била преместена толкова грубо, че дрехите й били раздърпани, обувките й се изхлузили, а панталоните й паднали, "излагайки задните й части" на останалите зрители, се казва в съдебните документи, цитирани от сайта "E! News".

Жената допълва, че Джони и охраната му се събрали на едно място и говорели помежду си, докато гледали към нея, а актьорът "наблюдавал пряко и ръководел настоящите и бъдещите действия на охранителите си".

Тя отбелязва, че се е почувствала наранена от "крайното и възмутително унижение", на което била подложена.

Срещу Деп и "Холивуд Паладиум" е заведен иск за неуточнено обезщетение заради цял списък от нарушения, включително небрежност, нападение, нанасяне на побой, нарочно нанасяне на емоционален дискомфорт и дискриминационна политика на публично място.

Папараци подпукаха дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп

Новата жертва на папараците е дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп, пише в. "Фигаро". Дванайсетгодишната Лили Роуз е преследвана от ...

Редактор: Ирен Габарска

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com