Джони Деп замени Паради с Амбър Хърд

18767
Джони Деп замени Паради с Амбър Хърд

Хоривудският актьор Джони Деп се среща с колежката си от "Дневника на едно пиянде" Амбър Хърд вече няколко месеца. Връзката им започнала още преди официалната му раздяла с Ванеса Паради, съобщиха източници.

Джони явно е решил да остави французойката в миналото и вече е изцяло фокусиран върху отношенията си с бисексуалната Хърд, предаде БГНЕС. Информацията бе потвърдена от техен близък, дал интервю за "Ю Ес Уийкли": "О, те се срещат. На 100% е така. Отнася се с нея наистина добре".

Джони Деп и Ванеса Паради потвърдиха раздялата

Актьорът Джони Деп и приятелката му Ванеса Паради потвърдиха официално раздялата си. От няколко месеца се носеха слухове за проблеми м...

Друг източник разкри, че Джони купил на Амбър кон, с който да си организират романтични разходки из Ню Мексико. Двамата се срещнаха за първи път през 2009, когато снимаха филма по романа на Хънтър Томпсън. Наскоро Амбър пък се раздели с бившата си приятелка Тася Ван Рий.

Уест и Хърд "започнаха да спят заедно по време на прес турнето си", разкри близък приятел на чаровницата и допълни, че двамата обмислят да се настанят в някое от стотиците лъскави имения в Бевърли Хилс.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com