Дни до концерта на Бано, Кутуньо и Тоци в София

8333
Дни до концерта на Бано, Кутуньо и Тоци в София

Дни преди грандиозния си спектакъл в зала 1 на НДК обичаните звезди на италианската поп музика - Ал Бано, Тото Кутуньо и Умберто Тоци, споделиха, че се вълнуват от срещата си с българската публика.

"Здравейте, скъпи приятели. Заминавам в неделя за София, България, за да изживея една от най-силните емоции в кариерата ми. За първи път ще бъдем заедно аз, Умберто Тоци и Ал Бано в един мега-концерт с оркестъра на Софийската филхармония. Ще пеем пред посланика на Италия в една прекрасна зала, изпълнена с публика. Ще бъде едно грандиозно събитие...", пише Тото Ктуньо

В очакване на Бано, Кутуньо и Тоци

Броени дни остават до съвместния концерт на "звездното трио" Ал Бано, Тото Кутуньо и Умберто Тоци със Софийска филхармония в София, 16...

На 16 април те ще представят своя иновативен проект, като присъстващите в залата ще имат възможност отново да се насладят на отбрана част от златните им хитове и композиции. Софийска филхармония вече започнаха усилено репетиции. Диригент е Алтеризио Паулети – гост диригент на Фестивала Сан Ремо.

Специално за концерта в София от Лондон долита Матео Чифели – един от най- добрите саунд инженери, който работи и с Том Джоунс.

Част от програмата им включва:

На 14.04 (неделя) в 17.40 ч. на ВИП терминал на летище София пристигат Умберто Тоци и Тото Кутуньо. След тях на 15.04 (понеделник) очакваме Ал Бано в 12.05 ч.

Те отправиха списък с изисквания за времето на пребиваването им в гримьорната преди концерта. В голяма част от менюто им присъстват разнообразни плодове, задължително чай и кафе.

Част от програмата на Бано, Кутуньо и Тоци

Остават броени седмици до концерта на Ал Бано, Тото Кутуньо и Умберто Тоци на 16 април в зала 1 на НДК, един грандиозeн спектакъл, ко...

На 15.04.2013 триото ще участва на живо в музикалния формат"Гласът на България" по БТВ от 20.00 часа.

Веднага след концерта ще се заформи страхотното афтър парти в София лайв клуб на което и тримата потвърдиха своето присъствие .

Единствените места, които могат да бъдат закупени, са за ВИП зоната (оркестрина) на цена от 250 лв. в мрежитe Eventim.bg и на касите на билетен център НДК .

За тези, които вече са си закупили билети за концерта, както и за всички желаещи да присъстват, срещу сумата от 30 лв. на предварителна продажба ще бъде осигурен достъп в клуба. В деня на концерта, както и на място на самото събитие, пропуските ще са по 40 лв..

 

Ал Бано, Тоци и Кутуньо за първи път заедно

Легендите на италианската поп музика ще излязат за първи път заедно на една сцена и то в България. Концертът на Ал Бано, Умберто Тоци и...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com