Долф Лундгрен се радвал на доматена салата и студено пиле в България

18174
Долф Лундгрен се радвал на доматена салата и студено пиле в България

Актьорът Долф Лундгрен се пошегува, че единственото забавно нещо в снимките на "Непобедимите" 2 били "доматената салата и студеното пиле" в България.

Шведският актьор разкри, че работата по продължението на хитовия екшън била по-трудна от очакваното. 54-годишната звезда, експерт по бойни изкуства, се снима във филма с актьори от неговото поколение, олицетворяващи екшън героя, сред които Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер. На пресконференция в Лондон преди излизането на филма на големия екран Лундгрен заяви, че снимките на физически изтощителните сцени ставали по-трудни с напредването на възрастта.

"Физическата страна винаги е тежка. Ние снимахме в България в продължение на четири месеца. Наслаждавахме се на доматена салата и студено пиле", разкри актьорът, цитиран от в. "Белфаст Телеграф". Той признава, че всички актьори чувствали напрежение да покажат най-доброто, на което са способни.

"Непобедимите" отбеляза завръщането на големия екран след много години на някои легендарни екшън звезди и очакванията към продължението са повишени. "Филмите трябва да са по-големи, по-добри и по-забавни и точно това се опитваме да правим. Беше забавно, когато Слай разказваше вицове, а Арни имаше най-смешните реплики. Ние всички се опитваме да отговорим на очакванията", споделя Долф.

Редактор: Ина Попова

Форд, Истууд и Сегал спрягани за "Непобедимите III"

Холивудският ветеран Клинт Истууд и не по-малко популярният му колега Харисън Форд водят преговори за част от главните роли в "Непобе...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес