Епична битка на най-тежките участници във "Фермата"

3059
Епична битка на най-тежките участници във "Фермата"
Снимка: bTV

Битка на гигантите се задава в деветия сезон на "Фермата: Нишката на живота". В понеделник, 18 септември, Арената ще се огъне под краката на едни от най-масивните и мотивирани мъже в стопанството. Дали ще съумеят да превърнат теглото си в предимство или, напротив - то ще се окаже сериозен недостатък, ще стане ясно в отборния елиминационен дуел.

От червения тим "Канатица" в битка ще влязат операторът на пристанище Георги Петров и земеделецът Кенан Асил. Към тях ще се присъедини фината, но жилава и амбициозна писателка Цветина Иванова. Честта на зеления "Елбетица" ще защитава експертът в борбата с финансовите измами Георги Стоянов, който вярва, че волята му е повече от излишните килограми. В зеления тим влизат също дизайнерът Сергей Панайотов и продавачката на цветя Емилия Георгиева.

Повече подробности за битката, която предстои

Още: Неделина от "Фермата" призна за тежка емоционална травма

В понеделник участниците ще покажат още на какво са способни в три индивидуални и две отборни битки. Кенан Асил от "Канатица" и Георги Стоянов от "Елбетица" ще трябва да демонстрират огромна издръжливост. В рамките на 30 минути те постоянно ще клякат и ще се изправят, обръщайки по Арената черни и бели плочи. "Трудно е да се скрие, че имам повечко килограми. Всички смятат, че съм тромав и че съм лесна мишена. Но грешат. Вярвам, че това, което е отвътре, понякога преминава границите на физически възможното", обясни Георги, който е един от най-добронамерените участници и често е наричан "сърцето на Елбетица". 

Георги Стоянов, Снимка: bTV

Съотборникът му - актьорът Петър Петров, е скептичен към тази философия. "Гого е страхотен човек и има много силен дух, но разчита много на него и изключва всички други фактори, които са налице", твърди той. В индивидуалните битки Георги Петров от "Канатица" ще се изправи срещу Сергей Панайотов от "Елбетица", а при жените Цветина ще се срещне с Емилия.

Какво се случва с "Канатица"?

През тази седмица настроението в "Канатица" е минорно. Отборът очакваше да спечели битката за привилегия и да се измъкне от агонията на "ада". Сблъсъкът, в който двата тима трябваше да демонстрират силна визуална памет и координация, завърши с безапелационна победа за "Елбетица". Поредното поражение съкруши играчите от "Канатица". "Разочарована съм, писна ми! Спортувала съм много години, мога и да падам, и да ставам, но тези загуби са твърде много!", заяви собственичката на автокъща Лилия Ел Абани. "Не мога да си намеря място вече, искам да хвана гората и да обикалям два дни", допълни бившият футболист Костадин Велков. След разгорещени дебати съотборниците стигнаха до извода, че трябва да си изберат капитан с точна преценка и бързи реакции, който да ги сплоти и да ги поведе към победата.

Още: Героите в Ада и Рая на "Фермата": Старт на деветия сезон на предаването (СНИМКИ+ВИДЕО)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Д-р Неделя Щонова и Атанас Месечков: Дори когато ти дават ниски оценки, важно е да ги приемаш достойно

Вижте съпругата на Орлин Горанов, с която са заедно от 34 години (СНИМКИ)

Култовата китара на Ерик Клептън, с която е създал "Wonderful Tonight", се продава на търг

Развръзката в "Ергенът": Алек среща дамите с майка си, за да вземе най-важното решение

Цеца Величкович стана баба за трети път (СНИМКА)

Звезда от българския тв екран се сдоби с бебе

Д-р Неделя Щонова спечели Dancing Stars и доказа, че владее танците до съвършенство

Геро разкри как е отслабнал драстично: Оперирал се е

Никол Шерцингер нокаутира мъжа си в стил "Mortal Kombat" (ВИДЕО)

Оправдаха Роман Полански по важно дело

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес