Ето какви родители са Джулия Робъртс и Джордж Клуни

8619
Ето какви родители са Джулия Робъртс и Джордж Клуни
Снимка: Getty Images

Джулия Робъртс и Джордж Клуни бяха гости на американското сутрешно предаване "Today" и споделиха чувствата си за ролята си на родители. Водещата на предаването Хода Котб сподели притесненията си от това, че е закъсняла с майчинството и се страхува да не пропусне моменти от живота на децата си. Тя попита гостите си дали някога са се чувствали по този начин.

Актьорът заложи на хумора

Джордж Клуни се надява, че ще бъде "извън картинката", когато дъщеря му започне да се среща с момчета и започна да имитира дъщеря си: "Татко, искам да се запознаеш с това момче. Той е барабанист в група." "Не, всичко е наред", продължи той и предизвика смях на снимачната площадка. 61-годишният актьор и съпругата му, адвокатката Амал Аламудин, която е със 17 години по-млада от него, са родители на петгодишните близнаци Ела и Александър.

Джулия Робъртс отговори философски

Джулия Робъртс: Тайната на щастливия брак е в целувките

Носителката на Оскар и една от любимките на Холивуд Джулия Робъртс разкри, че постоянните целувки са тайната на дългия и щастлив брак. ...

"Истината е, че... независимо на колко години сме - Джордж е най-възрастният от нас, те са ни избрали да бъдем техни настойници и водачи в живота."

54-годишната актриса разказа за запознанството със съпруга си Даниел Модър: "Запознах се с него, когато бях готова. Срещна Амал, когато беше готов. В крайна сметка ние приехме тези деца в живота си, когато почувствахме, че сме готови да поемем най-добрия ангажимент към тях."

Джулия Робъртс и фотографът Даниел Модър скоро отпразнуваха 20 години съвместен живот. Заедно имат три деца: Хейзъл и Финей (17 г.) и Хенри (15 г.).

Партньори във филми, приятели в живота

Джулия Робъртс и Джордж Клуни са не само прекрасни екранни партньори ("Бандата на Оушън" и "Пулсът на парите"), но и приятели в живота. 

Клуни към медиите: Спрете да публикувате снимки на децата ни

Джордж Клуни призова новинарските издания да не публикуват лицата на децата му, защото се опасява, че така ще застрашат живота им. Джор...

Наскоро снимаха заедно "Билет до рая". Филмат е романтична комедия, в която Джулия и Джордж играят разведени бивши, които едва се понасят. Но пък им се налага да се "съберат" отново за мисията да попречат на дъщеря си да се омъжи в Бали. В последното си интервю за The New York Times двамата актьори разказват повече за новото си партньорство на екран, както и за интересните си преживявания докато са снимали филма в Австралия.

Джордж Клуни споделя, че в периода по работата си във филма "Билет до рая" е наел къща, в която е живеел заедно със съпругата си Амал и близнаците им. В същото време обаче Джулия Робъртс е трябвало да прекарва всичките си дни сама в отделна къща, тъй като съпругът и трите им деца са останали в САЩ.

"Семейство Клуни ме спасиха от пълна самота и отчаяние. Бяхме като в балон, а и бе най-дългото отсъствие от семейството ми. Не мисля, че съм прекарвала толкова време сама, откакто бях на 25", признава Джулия.

Освен че благодарение на компанията на клана Клуни актрисата не се е чувствала самотна, тя направо е била и внимателно обгрижвана. Самият Клуни разказва, че тъй като къщите им са били наблизо, всяка сутрин са се поздравявали с Джулия и дори са ѝ носили и кафе.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Няма да повярвате как е изглеждала Ромина Тасевска преди (СНИМКА)

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Емануела с нова промяна на сцената на Dancing Stars (СНИМКИ)

Нови разкрития в "Ергенът": Валерия шокира Алек с историята си (СНИМКИ)

Изключиха поредния участник от Hell's Kitchen (СНИМКИ)

Доналд Съдърланд издава мемоари

"За мен това е шок": Едно момиче си тръгна от "Ергенът" неочаквано (СНИМКА)

Дървената плоскост, спасила живота на Роуз от "Титаник", бе продадена за немислима сума

Крие ли голяма тайна Васка от "Ергенът"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com