Ето кои родни звезди ще подгряват Джей Ло в София

12142
Ето кои родни звезди ще подгряват Джей Ло в София

Български звезди ще подгряват феновете на мегазвездата Дженифър Лопес преди тя да се качи на сцената на столичната Арена Армеец София на 18 ноември, съобщиха организаторите.

Така, за радост на българските меломани, преди шеметния спектакъл на латино дивата на сцената ще се качат сексапилното миньонче Лора Караджова и нашумелият напоследък Бобо. Българските звезди обещават да нажежат до червено атмосферата в залата броени минути преди появата на Джей Ло. "Оставам тук", "Спуснати завеси" и "Виновен" са само част от песните, включени в репертоара на родните звезди по случай събитието.

Но това съвсем не е всичко! От Symphonics Entertainment Group имат удоволствието да информират, че редом до родните певци ще застане и друга световноизвестна звезда, снимала наскоро клип у нас съвместно с Бобо! Участието в редицата на подгряващите изпълнители ще е своеобразната промоция на общото парче, чиято музика е изцяло дело на Symphonics! Така феновете, дошли за да чуят златните хитове на поп иконата Дженифър Лопес, ще могат да се насладят на дебюта и на новата песен на Бобо със световноизвестния му колега, която дава всички заявки да се превърне в хит номер 1 за зимния сезон!

Междувременно турнето "Dance Again" на горещата Дженифър Лопес все повече наближава българската граница. Досега изпълнителката посети 13 държави и изнесе 14 концерта в Стария континет. Над 235 000 фенове вече успяха да танцуват заедно с латината в своите родни страни под звуците на мегахитовете "Papi", "On The Floor" и "I`m Into You".

Редактор: Десислава Симова

Да посетиш концерт на Ролинг Стоунс в Париж за 15 евро

Легендарната група Ролинг Стоунс, която отбелязва 50 години на сцената, в четвъртък вечерта изнесе над едночасов концерт в Париж пред ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com