Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето кой е ГОЛЕМИЯТ победител в Hell`s Kitchen (СНИМКИ)

23 май 2022, 06:35 часа

За първи път в историята на Hell’s Kitchen България зрителите на NOVA станаха свидетели на финален дуел между две жени. В последните грандиозни битки за четвърти сезон на кулинарния формат Виктория премери сили с Валентина. Битката не беше лесна, както и целия сезон на кулинарното предаване. През сезона видяхме силни готвачи като Николай, Камен, Мариела, Артур, семейство Делчеви, Андреа.

Двете финалистки демонтрираха силни качества през целия сезон. Виктория се отличи с голямо желание за победа и не забрави да отбележи, че е част от готварско семейство - майка й е сладкарка. Валентина пък е възпитаничка на немската кулинарна школа и през целия сезон показа техники на готвене, инспирирани именно от немската кухня.

Съюзници на Валентина в Синята кухня станаха Камен, Елена, Мартин и Артур, а на Виктория в Червената кухня – Николай, Мариела, Анелия и Андреа. Двата отбора готвиха по авторските менюта на лидерите си с черни куртки. Сините „захарчета“ на Валентина издаваха поръчките със светкавична бързина, но отборът на Виктория набра преднина с десертите и двете кухни завършиха резервациите си наравно. ЕТО КОЙ ПОБЕДИ В ОСПОРВАНИЯ ДУЕЛ И СТАНА ШАМПИОН НА HELL`S KITCHEN!

Силвия Иванова
Силвия Иванова Отговорен редактор
Новините днес