Фенове посрещат Ищар като богиня

13763
Фенове посрещат Ищар като богиня

На 12 април, от 12:00 часа, на терминал 2 на летище София феновете на Ищар ще посрещнат своята гореща любимка, заедно с нейния съпруг Мишел и бенда от 12 страхотни испански музиканти.

Феновете на световната звезда искат да приветстват певицата, както подобава по българска традиция, с много почести и с усмивки на лица, щастливи от нейното посещение. Всеки един ще има възможността да се заснеме с нея и да вземе лично автограф. Не само това, но от днес и всеки, отишъл на каса 3 в Билетен център НДК, може да закупи билет с 10% отстъпка.

Чучо Валдес загрява с кубинска кухня

Пианистът Чучо Валдес и неговите музиканти ще се подкрепят с кетъринг от кубински специалитети зад сцената, минути преди да се срещнат ...

След голямото посрещане Ищар отпътува директно за Велико Търново за своя първи концерт. Ще пренощува в хотел “Panorama”, на самия център на Велико Търново. Ищар ще изненада своите фенове с нов аранжимент на песента „Облаче ле бяло“, която станала нейната любима песен от новия й албум „7“.

След концерта Ищар и нейният екип са пожелали да вечерят балансирано, съгласно средиземноморската диета, която спазват и след няколко предложения от организаторите се спрели единодушно на ресторантски комплекс "Te Quiero" (бул. България 56А), като лидер в испанската кухня у нас. Ищар и музикантите напълно се доверили на внимателния подбор от блюда, предложени от професионалния екип на ресторанта, включващи испански морски деликатеси, свежи салатени предложения от няколко области на Иберийския полуостров, но и специална изненада по вековна българска рецепта, която ще остане в тайна до последния момент, за да бъде сладък сюрприз за влюбената в българските култура и традиции Ищар.

За финал на емоционалния престой в България Ищар и бендът са решили да отседнат в Парк Хотел Витоша, където да се насладят на СПА и вкусни коктейли в Пиано Бар “Retro”.

Концертите на Ищар ще бъдат на 12 април, Велико Търново, ДКС „Васил Левски“, от 20ч. и на 13 април, София, зала 1 на НДК, от 20ч.

1000mods с концерт в София

Гръцката стоунър рок банда 1000mods ще свири отново у нас в малката зала на клуб Mixtape5 на 18 април. Атинските стоунър валяци 1000mo...

За всички фенове билети се продават на Билетен център НДК, на Туристически Информационен Център Велико Търново, на касите на магазини Пикадили, Германос, Офис 1, бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com