Фестивалният дух ще стигне до всички „На тъмно”

6169
Фестивалният дух ще стигне до всички „На тъмно”

Изненадите около „На тъмно Freestyle“ сцената на Spirit of Burgas 2012 продължават. Организаторите от „На тъмно“ ще върнат сумата за билета на един от посетителите, независимо какъв билет си е закупил – еднодневен или тридневен. За целта просто трябва да посетите шатрата „На тъмно“ и да заявите участието си в томболата.

В специалната „На тъмно“ зона всеки фен на фестивала ще открие нещо за себе си, което да го направи още по-съпричастен към фестивалната култура – тениски, значки, татуировки, подаръци и много други. В тази зона ви очакват и много игри, различни работилници и провокации, подготвени от „На тъмно“ отбора, така че се заредете с добро настроение и заповядайте.

Фенове пеят на специална сцена на Spirit of Burgas

Не само музикални звезди ще излязат на сцените на тазгодишното издание на SPIRIT of Burgas. Да покажат своите музикални умения ще могат...

Освен „На тъмно“ зоната на Spirit of Burgas, пред магазина „На тъмно“ в Бургас (ул. ”Богориди” 16) ще бъде обособена и „Spirit of Burgas“ зона, където в дните на фестивала ще можете да закупите билет за събитието, фестивални аксесоари, да изпиете по бира, да участвате в игри и да станете част от фестивалния дух.

Тази година „На тъмно Freestyle“ сцената ще забърка истински музикален коктейл на посетителите на музикалния фестивал. Първата фестивална вечер (3 август) ще открият Preyah and Smooth, Frappe и Rock a Shock, а Kozza Mostra, Джанго Зе и Ъпсурт ще качат градуса на настроението! Вечерта ще бъде закрита от диджей сета на рапъра 100 Кила.

Джанго Зе се завръщат за втори път на „На тъмно“ сцената, а веднага след участието им фронтменът Мирослав (Морски) заминава за участие на фестивала Мандсток, в Лаго ди Гарда, Италия. Междувременно Джанго Зе завършват и най-новия си клип към песента „Двама“, който се очаква да излезе през септември.

Spirit of Burgas среща фенове с артисти "На Тъмно"

И тази година "На тъмно" сцената ще е основна част от най-големия български музикален фестивал SPIRIT of Burgas, съобщават организатори...

На 4 август 2012 публиката ще подгреят Ogi 23&Feel (TOP STOPPERS) и DJ Sava, и X-TEAM, а веднага след тях се очаква взривоопасната комбинация от артисти на R&B Records, Sniper Records и Rapton Records. Македонците Conquering Lion ще добавят дъб/реге/хардкор настроение към вечерта и веднага след тях на сцената се качват MC NRG D feat. Sensei, Sistah, Gerata и диджеите от Zionlionz Soundsystem.

Последната фестивална вечер (5 август 2012) е отредена за Funkamental, Q-Check feat. Сърмата Хари, DRS, НОКАУТ и грандиозното завръщане на купонджиите от Румъния - Popa Sapka. Вечерта ще бъде закрита подобаващо от DJ Bai Pop и Zionlionz Soundsystem. Няколко дни преди началото на фестивала Сърмата Хари предупреждава: „На „На тъмно Freestyle“ сцената с Q-check ще е истински кютек – подгответе се!“

Напомняме и че във специално обособената Meet The Star зона всеки ще може да се срещне с артистите от „На тъмно“ сцената в една абсолютно непринудена обстановка.

Редактор: Калина Здравкова

Още изпълнители се присъединяват към Spirit of Burgas

Две седмици преди началото на най-очаквания фестивал в България SPIRIT of Burgas станаха ясни и последните детайли около главната сцена...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com