"Gangnam style" чупи рекорди с близо 620 милиона гледания в мрежата

18455
"Gangnam style" чупи рекорди с близо 620 милиона гледания в мрежата

PSY продължава да чупи рекорди с хитовата си песен "Gangnam Style".

Парчето на южнокорейската поп сензация се превърна във втория най-гледан видеоклип в ЮТюб на всички времена с близо 620 милиона гледания.

Рапърът PSY "засенчи" Бан Ки Мун

 Бан Ки Мун вече не е най-известният кореец. Генералният секретар на ООН лично се отказа от "титлата си", като я отстъпи на рапър...

34-годишният рапър, чието истинско име е Пак Дже-санг, се сдоби със световна слава благодарение на песента "Gangnam Style", която се превърна в световен хит след появата й през юли, предаде БГНЕС. Видеото привлече огромен зрителски интерес и днес измести денс хита на Дженифър Лопес "On the Floor" от второто място. То обаче все още е далеч от рекорда на канадската тийн звезда Джъстин Бийбър, чието парче "Baby" събра 790 милиона гледания.

Сай запази второто си място в класацията на Билборд Хот 100 в САЩ за шеста поредна седмица, след като оглави класациите в много страни, сред които Великобритания и Австралия. Популярността на песента и видеото, което породи стотици пародийни клипове в цял свят, помогна на певеца да спечели договор с мениджърската агенция на Бийбър.

Звездата вече е музикален ветеран в родината си с шест албума зад гърба си и следващата седмица ще започне промоционална обиколка на Европа, включваща реч в Оксфордския университет и участие на церемонията по раздаването на Европейските музикални награди на MTV в Германия.

Сай в ООН: Двамата най-известни корейци сме тук

Южнокорейският певец Сай, чиято песен "Gangnam Style" се превърна в световен хит, се срещна в щаб-квартирата на ООН в Ню Йорк със сво...

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com