Героите в Ада и Рая на "Фермата": Старт на деветия сезон на предаването (СНИМКИ+ВИДЕО)

13871
Героите в Ада и Рая на "Фермата": Старт на деветия сезон на предаването (СНИМКИ+ВИДЕО)
Снимка: Фермата/Facebook

Новият сеозн на "Фермата", наречен "Нишката на живота", отвори врати ударно и обеща на зрителите вълнуващи приключения, интересни участници... и нова ко-водеща в лицето на Гергана Гунчева - една от най-красивите носителки на титлата Мис България и водеща на спортните новини по bTV.

"Всеки участник ще обитава света, който си спечели и заслужи", с тези думи започна първият епизод от новия сезон на "Фермата" с обещание за нови правила и нови вълнения. В предаването ще има два отбора, които се разпределиха днес и до края на предаването няма да се смесват, а всички битки вече ще бъдат отборни.

Ето кои са участниците в новия сезон на "Фермата"

Още: Синът на известен български актьор влиза във "Фермата" (ВИДЕО)

Снимки: "Фермата"/Facebook, колаж: Actualno.com

Нанси Карабойчева - Димитрова - Мис България 2013, на 30 години, от Пазарджик. Тя е маркетинг специалист. Омъжена, с две деца. Моника Пепеланова - на 28 години, от Асеновград, но е живяла в Смолян и Пловдив, а сега и в София. Тя е софтуерен инженер. Необвързана.

Снимки: "Фермата"/Facebook, колаж: Actualno.com

Георги Георгиев - икономист, земеделец, на 32 години, от Дерманци, но живее в София. Необвързан. Кенан Асил - на 33 години, от Дулово, но живее във Варна. Той е земеделец. Женен, с едно дете.

Снимки: "Фермата"/Facebook, колаж: Actualno.com

Лилия Ел Абани - на 43 години, от Габрово, но живее в Уинчестър, САЩ. Тя е собственик на автокъща. Вдовица, с три деца. Емилия Георгиева - на 33 години, от Червен бряг. Тя е продавач на цветя. Необвързана, с едно дете.

Снимки: "Фермата"/Facebook, колаж: Actualno.com

Сергей Панайотов - на 42 години, от Варна, но живее в Маджарово. Той е управител на къща за гости. Женен, очаква първото си дете. Георги Петров - на 48 години, от Бургас, но дълги години е живял в Испания. Той е оператор на пристанище. Женен, с две деца.

Снимки: "Фермата"/Facebook, колаж: Actualno.com

Валерия Колева - на 24 години, от Бургас, но живее в София. Тя е актриса. Необвързана. Иванка Манева - на 29 години, от село Рогош. Тя е оператор в кол център. Живее на семейни начала, с едно дете.

Снимки: "Фермата"/Facebook, колаж: Actualno.com

Петър Петров - на 42 години, от Велинград, но живее в София. Той е актьор. Необвързан. Неделина Цанева - на 28 години, от Гурково, но живее в Пловдив. Тя е певица и музикален продуцент. Разведена.

Снимки: "Фермата"/Facebook, колаж: Actualno.com

Ния Селиктар - на 27 години, от София. Тя е фитнес треньор. Необвързана, с едно дете. Станислав Дойнов - на 37 години, от София. Той е актьор и режисьор. Живее на семейни начала, с едно дете.

Тези първи участници бяха разпределени от екипа на предаването и формираха началните два отбора.

Втора порция нови участници

Снимки: "Фермата"/Facebook, колаж: Actualno.com

Иван Масларов - на 37 години, от София. Той е собственик на брандинг студио. Женен, с две деца. Костадин Велков - на 34 години, от София. Той е туристически консултант. Женен, с две деца.

Снимки: "Фермата"/Facebook, колаж: Actualno.com

Андрей Стефанов - на 33 години, от София. Работи като сервитьор. Женен, с две деца. Георги Стоянов - на 36 години, от София. Той е експерт в борбата с финансовите измами. Необвързан.

Снимки: "Фермата"/Facebook, колаж: Actualno.com

Мартина Сергиева - на 26 години, от София. Тя е класическа балерина. Обвързана. Присияна Люцканова - на 23 години, от Гурково, но живее в Саутхемптън. Тя е актриса. Обвързана.

Снимки: "Фермата"/Facebook, колаж: Actualno.com

Цветина Иванова - на 31 години, от Враца, но живее в София. Тя е писателка. Омъжена, с две деца. Теодора Тръндева - на 26 години, от Хасково, но живее в София. Тя е учител. Разведена.

Още: Вижте кой е младият стопанин на "Фермата" 9 (СНИМКИ)

Отборите

Участниците бяха разпределени в два отбора с имената на двете най-популярни български шевици - "Канатица" и "Елбетица". Отборите се впуснаха в първата битка в девети сезон на "Фермата", която се оказа адски трудна физически.

Снимки: "Фермата"/Facebook, колаж: Actualno.com

Отборът на "Елбетица" успя да премине първото състезание за близо 75 минути. След тях червените от "Канатица" минаха през същите изпитания за 78 минути, като времето им беше спряно от екипа.

След изтощителната битка в крайна сметка победата отиде при "Елбетица", които заслужено получиха първите два пендара и отидоха в Рая, а "Канатица" трябваше да заживеят в Ада.

Къде ще живеят отборите "Елбетица" и "Канатица"

Победителите в първото изпитание - "Елбетица", през първата фермерска седмица ще живеят в Рая, където има лукс, удобства и истински легла, храна и какви ли не глезотии.

Победените от "Канатица" пък бяха настанени в Ада - мизерно, тежко и неприветливо място, което прилича повече на обор, отколкото на помещения за пребиваване на хора. Няма много храна, а по леглата няма дюшеци.

Кой участник отпадна още в първия епизод?

Членовете на отбор "Канатица" трябваше да гласуват кой от тях трябва да напусне "Фермата" още тази вечер. След явно гласуване стана ясно, че отборът е гласувал най-много против Станислав Дойнов. Оказа се обаче, че той няма да си тръгне, а ще премине директно в отбора на "Елбетица". Още: Синът на известен български актьор влиза във "Фермата" (ВИДЕО)

Такова бе началото на деветия сезон на "Фермата", а в следващите дни ще разберем как ще се развият отношенията в предаването и какви други изненади са подготвени от екипа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Д-р Неделя Щонова и Атанас Месечков: Дори когато ти дават ниски оценки, важно е да ги приемаш достойно

Вижте съпругата на Орлин Горанов, с която са заедно от 34 години (СНИМКИ)

Култовата китара на Ерик Клептън, с която е създал "Wonderful Tonight", се продава на търг

Развръзката в "Ергенът": Алек среща дамите с майка си, за да вземе най-важното решение

Цеца Величкович стана баба за трети път (СНИМКА)

Звезда от българския тв екран се сдоби с бебе

Д-р Неделя Щонова спечели Dancing Stars и доказа, че владее танците до съвършенство

Геро разкри как е отслабнал драстично: Оперирал се е

Никол Шерцингер нокаутира мъжа си в стил "Mortal Kombat" (ВИДЕО)

Оправдаха Роман Полански по важно дело

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес