Godsmack се извиниха на България с видео

14478
Godsmack се извиниха на България с видео

Гигантите от Godsmack, които само няколко дни преди Sofia Rocks обявиха, че няма да свирят на сцената на фестивала този уикенд, пуснаха официалното си видео-обръщение към почитателите си в България.

"Записахме това видео, за да се извиним за това, че отменихме турнето си. Това стана по причини, далеч извън нашия контрол и не бихме могли да кажем нищо повече от това, че ужасно съжаляваме. Ще направим всичко възможно, за да се върнем в прекрасната ви страна", споделят в записа Шанън Ларкин и Тони Ромбола.

Godsmack няма да идват на Sofia Rocks

Преди няколко часа култовата банда Godsmack обяви в официалната си страница във Фейсбук, че отменя концертите си в Европа. Причината е ...

Рок идолите от Godsmack трябваше да свирят на сцената на Националния стадион "Васил Левски" в София тази събота. За съжаление на феновете, музикантите отмениха всичките си предстоящи концерти в Европа, включително участието в родната столица, заради проблеми с гласа на вокалиста Съли Ерна.

Почитателите на групата, които са си закупили билет за рок фестивала основно заради Godsmack, имат утешителна награда от организаторите – в първия ден на феста ще могат да вземат свой приятел със себе си абсолютно безплатно.

Редактор: Десислава Симова

Кои ще са българските групи на Kavarna Rock 2012?

Най-добрите български хард рок и метъл банди от последните няколко десетилетия ще представят родната музика на Kavarna Rock 2012, съобщ...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com