Хю Хефнър дава 770 000 евро за Риана

5201
Хю Хефнър дава 770 000 евро за Риана
Певицата е заинтригувана от предложението, но се страхува от реакцията на феновете си

Скандалната изпълнителка Риана, която напоследък не спира да вилнее по партита из страната, може скоро да се снима гола за сп. "Плейбой", ако приеме предложението на изданието на стойност 770 000 евро.

След като Линдзи Лоън показа прелестите си в страниците на списанието, собственикът на „Плейбой” Хю Хефнър иска на корицата му поп звездата Риана. "Риана и Хеф за момента обсъждат предложението. Той смята, че тя е най-добрата музикална изпълнителка, която ще се появи на корицата. Тя е на върха на кариерата си, красива, секси и със сериозна международна известност. Плейбой не е списание за евтино порно, то позволява на звездите да позират голи, представяйки ги в шикозен и изтънчен вид. Това е творческата страна на Риана", разкри запознат източник пред в. "Дейли Стар".

Риана поддържа форми с бира

Барбадоската красавица Риана разкри, че поддържа сексапилната си фигура с много бира. Наскоро тя беше заснета на почивка на остров Оах...

Певицата била доста интригувана от предложението, но се страхувала, че може да шокира почитателите си, въпреки че вече е позирала гола. "Нейното основно притеснение е, че би могла да шокира младите си почитатели, които може да си помислят, че е малко по-дръзка, отколкото трябва. Риана многократно е позирала гола и е много уверена в тялото си. В миналото тя беше снимана с голи гърди, без да й плащат за това. Сега ще спечели над един милион долара за абсолютно същото нещо", допълва източникът.

Припомняме, че носителката на три награди "Грами" наскоро трябваше да бъде хоспитализирана заради "преумора и дехидратация". Ако Риана не намали темпото с партитата, любимата й бира и тревата, рискува да се превърне в развалина.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com