Илиана Раева оглавява журито в Dancing Stars

4186
Илиана Раева оглавява журито в Dancing Stars
Снимка: БГНЕС

Безкомпромисно жури ще оценява на живо участниците в най-красивия и еуфоричен световен танцов формат Dancing Stars, който ще се завърне в пълния си блясък по bTV през февруари. Четирима безспорни професионалисти ще следят под лупа звездите на дансинга, ще поощряват успехите им и ще отбелязват грешките им.

С огромния си опит и авторитет в журито влиза златното момиче, легендарна треньорка и президент на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, под чието крило ансамбълът ни спечели много европейски и световни титли и донесе историческия златен медал от Олимпиадата в Токио. Като петкратна европейска шампионка и съдия в Dancing Stars тя ще изисква пълна отдаденост и перфекционизъм от участниците в новия сезон.

Съдийското място в танцовото риалитито ще заеме още едно познато и обичано име - Галена Великова. Тя е дипломиран юрист и доктор по танцова терапия, лицензиран международен съдия по латиноамерикански и стандартни танци, европейски вицешампион, петкратен шампион на Гърция по латиноамерикански танци, хореограф и треньор на редица шампиони от различни държави. Претендентите за славата ще бъдат подложени на градивната критика на международно признат съдия, журирал както най-престижните конкурси по спортни танци, така и в световно известни телевизионни състезания в редица държави и континенти, включително в Холивуд.

Още: ТВ новини: Алекс Раева ще води Dancing Stars с Краси Радков

Снимка: bTV

Двойка на дансинга и двойка в живота

Към респектиращото жури на Dancing Stars ще се присъединят още двама експерти от висок международен ранг, които са двойка и на дансинга, и в живота. Франциска Йорданова - Папкала е многократна шампионка по спортни танци на България, 10-а на Световното първенство за професионалисти по стандартни танци и съдия в Световната федерация по спортни танци. Съпругът ѝ - полякът Томас Папкала, е бил трикратен шампион на Полша за професионалисти и финалист на Европейското първенство по стандартни танци, а днес е консултант и съдия на най-престижните турнири в света. След като достигат върха на бляскавата си кариера в Ню Йорк, двамата решават да се върнат в България и да преподават на млади таланти.

Още: Тази поп-фолк певица ще танцува в Dancing Stars? (СНИМКА)

В Dancing Stars строгият и спокоен Томас, който говори добре български, и емоционалната и емпатична Франциска ще добавят много емоция и смях към танцовото риалити. Като семейна двойка, която е заедно от години, двамата обичат да спорят разгорещено и тяхната неподправена комуникация ще ги превърне в новите любимци на България.

Освен от професионалното жури, участниците ще бъдат оценявани и от зрителите на bTV, които ще могат да гласуват за своите фаворити.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Кой известен режисьор участва в кампанията на Байдън

Кои са най-щедрите знаменитости в света

Готова е да разкаже всичко: Дженифър Анистън пише мемоари

Осъдиха Бритни Спиърс да плати над 2 милиона долара на баща си

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Николета Лозанова в топ форма само месец след раждането (СНИМКА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com