Имало ли е любовна връзка между Нели Рангелова и Георги Христов

94334
Снимки:

Нели Рангелова и Георги Христов ще говорят откровено за музиката, приятелството, успехите и лъжите в жълтите медии – една приятелска среща в „Поверително от NL” по TV7 тази събота.

Лъжа или сензация е срещата на скандалния италиански футболист Марио Балотели с Николета Лозанова? Коя е дамата, за която Росен Петров се проявява като истински джентълмен?

Жени Калканджиева споделя на Николета Лозанова за Тачо

Тази събота, 7-ми декември, в горещия телевизионен таблоид Николета Лозанова ще покаже 13 фолк-икони. В ексклузивни папарашки кадри от ...

Какво видя клюкарката Лили на церемонията „Жена на годината”? Кои бяха ВИП гостите на специалния юбилей на сп. Ева? Репортерката на Николета Лозанова ще разкрие само в „Поверително от NL”.

Папапрашките мрежи на телевизионния таблоид уловиха бившата съпруга на Веселин Маринов, която вечеря с тайнствен мъж, докато в близост до ресторанта певецът на народа изнася традиционния си концерт.

Кой принуди Никол Станкулова да се превъплъти в шофьор? Ще разбие ли певицата Йоанна публичните митове за себе си, Орлин Павлов и семейството си? Само Николета Лозанова знае отговорите на тези въпроси и ще ги покаже тази събота, 21-ви декември.

И още:

Кой е мъжът до Диляна Попова

Кой разгневи Мариан Вълев – Куката? Коя е дълбоко пазената тайна на Анелия? Кой е тайнственият мъж до Диляна Попова? Кой обезобра...

Имало ли е любовна връзка между Нели Рангелова и Георги Христов? Каква е разликата между спонсор и меценат? Ще съди ли поп-изпълнителят жълтата преса? Двама приятели на сцената и в живота се връщат в спомените и говорят за настоящето.

Ще замени ли Нели Рангелова Николета Лозанова в „Поверително от NL“ или ще остави телевизионния таблоид на чаровната водеща? Само в „Поверително от NL” Нели Рангелова разкрива: „Имам три любови – двамата Георги и един Мартин“, а Георги Христов признава, че не страда, че няма съпруга и деца, по-скоро е радостен, че „не е позволил на никой да му трови живота“.

Още от разговора между Нели Рангелова и Георги Христов – само в „Поверително от NL”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com