Ищар с първи концерт във Велико Търново

23671
Ищар с първи концерт във Велико Търново

За първи път кралицата на световната музика Ищар ще пее в Старопрестолната столица. Певицата изнесе официална пресконференция, за да обяви концерта си във Велико Търново на 12 април, от 20 часа, в ДКС „Васил Левски“.

Пресконференцията се проведе на ВИП терасата за шоуто "Звук и светлина". След това Ищар посети и остана впечатлена от великотърновския музей на Мадам Тюсо – единствения в България. Засне се с восъчните дубликати на видни български личности.

Ищар се снима във филм

Световноизвестната певица Ищар предава своята харизма не само чрез песните си, но и чрез големия екран на кино продукциите. През 2012 к...

Концертът на Ищар на 12 април във Велико Търново се организира съвместно от продуцентска компания ART BG и Община Велико Търново, със специалната подкрепа на кмета г-н Даниел Панов, като е част от кандидатурата на град Велико Търново за Европейска столица на културата 2019.

Билетите са в продажба от утре, сряда, 6 март на касата на Туристически Информационен Център Велико Търново и специално за Велико Търново, Горна Оряховица и Лясковец билети за концерта ще могат да бъдат закупувани и от обектите от вериги магазини Германос, Пикадили, Офис 1 и бензиностанции ОМВ, както и онлайн от Eventim.bg. Цените са от 20 до 60 лева.

След концерта си във Велико Търново Ищар ще зарадва и софийската публика със своите вечни хитове "Last Kiss", "Habibi", "Horchat hai caliptus" и други, както и с песните от новия си албум "7", в който е включена и една любима и много известна българска песен – "Oblache le bialo". Концертът в София ще бъде на 13 април, от 20 часа, в зала 1 на НДК.

Ищар идва в България с нов албум

Световноизвестната Ищар Алабина се завръща в България на 13 Април 2013 година, за да представи най-новия си албум „7“, койт...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com