Изкушението на Плейбой: Катя от "Ритон"! (снимки)

675883
Изкушението на Плейбой: Катя от "Ритон"! (снимки)

Катя от "Ритон"! В държава, в която 95 на сто се делят на официално облечени вкъщи и на спортно облечени навън, точно тя е еманацията на другите пет бутикови процента класа и тежка алфаженственост; дамата, която с присъствието си обезболява три десетилетия присъствие на други музикални и визуални индивиди, пишат от "Плейбой".

По повод 60-годишния юбилей на списанието, българското издание излиза с колекционерски „облечен” брой. Той се краси от най-емблематичната дама на българската поп музика, която гостува на "Плейбой" през декември и с това пише история - Катя от дует „Ритон”. Заветните сантиметри на гръдната й обиколка остават без конкуренция повече от три десетилетия. Както самата Катя цитира популярен виц: „Жените се делят на Ритонки и Бюстабанлийки, но пък мъжете се делят на такива, които харесват Ритонки и такива, които мразят Бюстабанлийки.

Катя от Ритон на корицата на „Плейбой"

Поканихме Катя от „Ритон" по очевидни причини. От близо 30 години тя е жената мечта на поколения българи. Това казва Христо Запря...

"Плейбой" обича всякакви жени и поради тази причина се е постарал да събере най-горещите, които възбуждат (не само) въображението на мъжете от 15 до …. години, най-страстните по света и у нас.

Специалното интервю на броя е с половинката на Катя – Здравко Желязков. За това как приема появата на Екатерина Михайлова на корицата на PLAYBOY, за хармонията в отношенията им, за грандоманщината, чалгата и естрадата и всичко останало, за което се сетиш.

Феномена се готви да купи бразилската версия на Playboy

Бившата футболна звезда Роналдо води преговори за покупката на бразилската версия на Playboy, предаде БГНЕС. Цената, за която се прег...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com