"Железният човек III" се изстреля по кината в САЩ

7398
"Железният човек III" се изстреля по кината в САЩ

Новият "Железен човек" навярно ще открие сезона на блокбъстърите в САЩ с впечатляващи резултати през уикенда, след като премина като буря през бокс офисите в останалите части на света, твърдят специалисти и наблюдатели.

Актьорът Робърт Дауни-младши се завръща на екран като металния свръхчовек на Марвел. За последно звездата го стори през миналата година, когато игра в суперпроекта "Отмъстителите". Предходната част на "Железният" пък излезе през 2010.

Филмът с участието на Гуинет Полтроу и Бен Кингсли вече инкасира почти 200 млн. в останалите части на света. Очаква се да стори приблизително същото и през първите си седем дни в Северна Америка.

"Лятното пиротехническо шоу тъкмо започна в повечето краища на света. Ракетата на Дисни се очаква да освети бокс офиса със 165 млн. долара", коментира Джеф Бок – специалист от Екзибитър рилейшънс.

Това може да се окаже недостатъчно, за да подобри най-върховото бокс офис постижение, правено някога – 207-те млн. долара, които успяха да съберат "Отмъстителите". Въпреки това лентата може да остане в историята като най-силния дебют на "Железният човек".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com