Жените се оглеждат по осем пъти на ден

7088
Жените се оглеждат по осем пъти на ден
Жените не могат да минат през витрина, без да хвърлят поглед на външния си вид

Оказва се, че жените се оглеждат по осем пъти на ден, използвайки витрините на магазините, страничните огледала на колите и дори слънчевите очила на другите хора, показва британско изследване.

Изглежда, че Шекспир е бил много прав, когато е написал: "О, суета, твоето име е жена". Една десета от участничките в допитването признали, че не могат да минат покрай кола, без да хвърлят поглед на прическата и грима си, предаде БГНЕС.

По-голям бюст = по-голям интелект

На много мъже им допадат жени с неголеми умствени способности, защото ще могат повече да изпъкват. Но пък напълно лишени от интелект п...

Една трета от представителките на нежния пол смятат, че изглеждат най-добре, когато се оглеждат в огледалото на собствената си баня, а една на всеки десет дами заявили, че огледалото в тоалетната на работното им място ги показва в най-лошата им светлина.

40% от жените дори имат любими огледала, които според тях ги представят по-красиви от другите, сочи допитването сред 2000 жени на компанията Simple skincare.

"Много жени имат забързан начин на живот, заради който постоянно са в движение, и искат да изглеждат в най-добрия си вид. Така че хвърлянето на бърз поглед върху външния си вид, когато имат възможност за това, е съвсем естествено. Важно е да проверявате външния си вид, за да увеличите увереността си", отбелязва д-р Кристине Бунди от университета в Манчестър.

Редактор: Десислава Симова

Вашингтон - раят за жените в САЩ

Благоденствието на жените е пряко свързано с града, в който живеят. Това сочат резултатите от нов доклад на Межър ъф Америка, предаде Б...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com