Жизел Бюндхен очаква второ дете

11059
Жизел Бюндхен очаква второ дете

Световноизвестната красавица Жизел Бюндхен очаква своето второ дете.

Манекенката Жизел и куотърбекът Том Брейди се врекоха във вечна любов на тайна церемония в Лос Анджелис през февруари 2009 година, а през април те вдигнаха пищна сватба в семейна вила на Бюндхен в Коста Рика. Само няколко месеца по-късно се роди първото дете на двойката (и второто за Том) – малкият Бенджамин. Звездата ражда първото си дете в собствения си мезонет в Бостън, а след няколко месеца предстои да разберем дали ще повтори „упражнението”, или ще реши да даде живот на второто си дете по друг начин.

Жизел отново на върха

Жизел Бюндхен отново е на върха. Манекенката оглави класацията на Daily Mail за най-печелившите модели в света. Пленителната Жизел има...

Все още Жизел и Том не са потвърдили информацията за бременността. Различни източници пуснаха слуха, че сега двойката очаква второ дете. Те твърдят, че влюбените вече е съобщила хубавата новина на семейството и близките си приятели. Жизел е бременна най-много в третия месец и коремчето все още не й личи.

Простите сметки показват, че терминът й трябва да е през ноември, което автоматично увеличава вероятността бебето да е заченато по време на романтичната почивка на двамата в Коста Рика през февруари. Тогава папараци заснеха щастливото семейство на плажа.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com