Камерън Диас и Гуинет Полтроу подкрепиха Обама

21581
Камерън Диас и Гуинет Полтроу подкрепиха Обама

Актрисите Камерън Диас и Гуинет Полтроу се присъединиха към холивудските знаменитости, които дадоха своята подкрепа в кампанията на американския президент Барак Обама.

Бионсе Ноулс и съпругът й - рапърът Джей Зи, организираха благотворителна вечер за събиране на средства за предизборната кампания на президента на САЩ Барак Обама.

Благотворителното парти се състоя в в Клуб "40/40" в Манхатън, чийто собственик е Джей Зи. Входът струваше 40 хил. долара, като заплатилите сумата бяха около 100 души и по този начин за кампанията на Обама бяха събрани около 4 млн. долара, предаде БГНЕС.

В същия момент точно от другата страна на Атлантическия океан беше организирана друга вечер в подкрепа на избирателната кампания в лондонския клуб "Марк". Актрисата Гуинет Полтроу пристигна облечена в бяла коктейлна рокля до средата на прасеца в комбинация с черни обувки на висок ток.

Колежката й от големия екран Камерън Диас също се присъедини към вечерта, поканата за която струвала 11 250 евро. Тя пристигнала на събитието в бледо розов костюм с гол гръб.

Редактор: Калина Здравкова

Гуинет Полтроу е най-елегантната знаменитост

Американското списание People публикува ежегодната си класация на най-елегантните жени в света. На първо място е посочена холивудскат...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес