Карла Бруни стана колхозничка

10342
Карла Бруни стана колхозничка

Карла Бруни, облечена като колхозничка, грейна вчера в парижкото предградие Ножан-сюр-Марн. Бившата първа дама ще остане в този вид за поколения напред, увековечена в паметник в нов жилищен комплекс с името "Малката Италия", предаде Стандарт нюз.

Проектът е от 2011 г. и ексманекенката е позирала за него въпреки надигналите се негативни реакции тогава. По времето, когато двуметровият паметник с лика на Карла е правен, съпругът й Никола Саркози все още беше президент на Франция.

Карла Бруни не се лишава от любими храни

Карла Бруни, вече бившата първа дама на Франция, остава в историята като една от най-шикозните и красиви президентши. Когато личният й ...

Постаментът е само един от многото, изобразяващи италианки, които са пристигнали в града през 60-те години на ХIХ век. Техните мъже са работили в строителството, докато съпругите им са изработвали декоративни пера.

Карла Бруни не присъства на церемонията по откриването, защото в същото време се наслаждаваше на друго признание. Тя беше избрана за най-красивата италианска манекенка във Франция, въпреки че отдавна има френско гражданство.

Карла, която беше на върха на славата си през 90-те години и делеше модния подиум с Наоми Кембъл и Клаудия Шифър, е поставена безапелационно на първо място пред актуалните хубавици Бианка Балти и Мариякарла Босконо.

Редактор: Яна Баярова

Карла Бруни-Саркози се завръща в шоубизнеса

Карла Бруни-Саркози твърдо е решила да възроди певческата си кариера и ще издаде нов албум през зимата, потвърди нейният продуцент. Но...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com