Кейт Мидълтън не трябва да носи високи токчета

23059
Кейт Мидълтън не трябва да носи високи токчета

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън успява да изглежда невероятно, въпреки бременността си, но наскоро падна в капана на високите токчета.

По време на обществено събитие, на което придружаваше принц Уилям, херцогинята заклещи токчето на обувката си в решетката на улична шахта. Това привлече вниманието върху обувките на бъдещата майка, която въпреки напредналата си бременност не сваля високите подметки. Това предизвика разгорещен дебат дали жените трябва да носят токчета, докато износват децата си.

Кейт Мидълтън очаква момиче?

Любимката на народа Кейт Мидълтън обикновено може добре да пази тайни, но вчера не успя да се сдържи. По време на посещение в малкото ...

Американски лекари веднага предупредиха, че по този начин майките могат да изложат детето си на риск, тъй като така променят центъра на тежестта, пише БГНЕС.

Според други високите обувки не са животозастрашаващи, а повече жени избират ниските подметки особено през последните три месеца, заради комфорта и удобството, а не заради здравето на бебето си.

Звездите обаче не се отказват от тях, когато са в полезрението на общественото внимание. Виктория Бекъм се появи с 16-сантиметрови токчета, бременна за четвърти път, на сватбата на Уилям и Кейт. Джесика Симпсън също носи токчетата си до последно, без да се притеснява, че вреди на детето си.

Кейт Мидълтън най-после публично показа заобленото си коремче

За пръв път, откакто стана ясно, че е бременна, Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън демонстрира заобленото си коремче публично, пише...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com