Кейт Мос ще участва в нов клип на Джордж Майкъл

7761
Кейт Мос ще участва в нов клип на Джордж Майкъл

Манекенката Кейт Мос ще участва в нов видео клип на Джордж Майкъл.

Моделката била съкрушена, след като не беше избрана да участва във видеото към песента на Майкъл от 1990 г. "Freedom", в което се появиха Наоми Кембъл, Линда Еванджелиста и Синди Крауфорд. За да поправи грешката си, певецът помолил Кейт да участва в най-новия му проект.

Кейт Мос с актьорски дебют

След десетилетия на модния подиум британската топ манекенка Кейт Мос може да направи дебют като актриса. Манекенката се появи като гос...

Но вместо да позира заедно с други манекенки във видеото на Майкъл, вероятно към новата му песен "White Light", Мос ще трябва да работи със зебра.

"Кейт е голяма почитателка на Джордж и винаги е била. Тя е била на много негови концерти и беше много добра приятелка на бившия му приятел Кени Гос. След като сподели миналата година, че е била разстроена от факта, че не била избрана да участва във видеото на "Freedom", тя получи покана да се появи в новото му видео. Тя беше щастлива от поканата и ако всичко върви по план, ще участва в него", разкри запознат източник пред в. "Дейли Мейл".

Песента "White Light" разказва за битката на Джордж Майкъл с пневмонията миналата година. Заради заболяването той трябваше да прекара известно време в болница и беше близо до смъртта.

Вечните дружки Кейт Мос и Гуинет Полтроу се скарали за пакет чипс

Двете най-добри приятелки в света на звездите Кейт Мос и Гуинет Полтроу се скарали и прекратили отношенията си, пишат известните табл...

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com