Кейти Пери: Вярвам във висшата сила, по-силна от мен

58805
Кейти Пери: Вярвам във висшата сила, по-силна от мен
Снимка: Getty Images / Guliver

Певицата Кейти Пери заяви, че макар да е израснала в консервативно християнско семейство, тя не се идентифицира със само една религия и не вярва в ада и рая.

Макар че 29-годишната певица е израснала в семейството на евангелистки свещеник, Кейти признава, че вярва в съществуването на "висша сила".

Новият дом на Ким и Кание ще струва 11 милиона долара

Ким Кардашиян и Кание Уест ще построят дома на мечтите си, който ще струва 11 милиона долара. По план къщата трябва да има пет спални ...

"Не вярвам в рая или ада, или че има върховен старец, който седи на трон. Вярвам във висшата сила, по-силна от мен, защото това ме държи отговорна", обяснява Кейти.

"Не съм будистка, не съм индуистка, не съм християнка, но все още усещам, че имам дълбока връзка с Господ. Моля се постоянно, за самоконтрол, за смирение. В това се изразява благодарността. Понякога е по-добре да кажеш "Благодаря", отколкото да молиш за неща", допълва певицата.

Пери споделя, че е в прекрасни отношения с религиозните си родители, макар че техните консервативни разбирания често са в разрез с поп кариерата й.

"Никой не ме съди. Те невинаги се съгласяват с всичко, което правя, но и аз не съм съгласна с всичко, което те правят", казва Кейти Пери.

Кристъл: Хефнър е много романтичен, не усещам 60-годишната разлика

Кристъл Хефнър сподели, че тя и съпругът й Хю Хефнър имат здрав брак и не забелязва разликата от 60 години между тях. 27-годишният мод...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com