Ким и Кание вдигат сватба за 20 млн. долара

15491
Ким и Кание вдигат сватба за 20 млн. долара

Реалити звездата Ким Кардашиян и рапърът Кание Уест планирали да вдигнат сватба за близо 20 млн. долара. Двойката планира да се венчае веднага щом разводът на красавицата с Крис Хъмфрис стане официален.

Закръглената брюнетка, която вече се среща с рапъра от 8 месеца и наскоро се върна от романтично пътешествие в Рим и Венеция, където с Кание отпразнуваха рождения й ден, планирала следващата й сватбена рокля да струва само 8,5 млн. долара. Близки източници твърдят, че Ким и музикантът ще си кажат „Да” веднага след финализирането на развода на Кардашиан с баскетболиста.

Кардашиян доказва на Кание, че е перфектната съпруга

Ким Кардашиян се опитва да докаже на своя възлюбен Кание Уест, че може да бъде перфектната съпруга за него. Реалити звездата, която ве...

Ким вече се свърза с някои сватбени агенти”, сподели източник пред списание ОК!

„Тя иска да ползва услугите на Дейвид Тутера, който е работил с всички – от Дженифър Лопес, та до Барбара Уолтърс”, продължава запознатият.

Влюбената Ким мислила да помоли Бионсе или Селин Дион да пеят на нейния сватбен ден с Кание.

„Любимата певица на Ким е Селин Дион. Говори се, че певицата взима повече от 6 млн. за такъв тип частни събития. Другата опция е Бионсе – все пак тя със сигурност ще е и сред гостите”, разказва източникът.

Ким мечтае за рокля с истински перли и бели диаманти, като една от роклите на Юми Катсура, която струва 8,5 млн. долара.

Кардашиян пробва палави костюми за Хелоуин

Хелоуин е денят, в който дамите могат да се облекат максимално разкрепостено и това да не ги причисли към графата „леки жени&rdqu...

Нека не забравяме, че скоро след сватбата си с Крис, която беше повече от пищна, Ким се зарече, че ако й се наложи отново да се омъжва, то би го направила на скромна церемония на някой самотен остров и в компанията на най-близки приятели и семейството.

Да видим!

Редактор: Десислава Симова

 

Ким Кардашиян отчаяно се бори с килограмите си

Ким Кардашиян се опитва да спечели ожесточената битка с кантара. Реалити звездата е напълняла с близо 13 килограма, откакто се събра с ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com