Койна Русева: Най-много шамари съм раздавала на Асен Блатечки

28438
Койна Русева: Най-много шамари съм раздавала на Асен Блатечки
Снимка: Георги Вачев/www.georgivachev.com

"Някои от героите наричат Милица "паун" и "софийско парвеню". Не са много мили думите за моя персонаж, но такава е ролята. Не се припознавам в Милица, аз само уплътнявам образа й". Така коментира образа си в сериала "Скъпи наследници" актрисата Койна Русева.

В сериала тя влиза влиза в ролята на Милица - разведена бизнесдама, амбицирана да спечели колкото е възможно по-голяма част от наследството на баща си, но завръщането на село я изважда от зоната на комфорт и изостря още повече отношенията със семейството й.

Даяна Ханджиева: Бях дубльорка на Селена Гомес

Даяна Ханджиева, която в момента гледаме в сериала "Скъпи наследници" по bTV, разказа за първи път в детайли за пътя на една изгряваща ...

Kойна Русева и Асен Блатечки в "Лъжата", театър "Сълза и смях"

В "Скъпи наследници" Милица често раздава шамари – буквално и преносно. "На сцената, и пред камерата, много колеги са отнесли шамари от мен. Най-много на сцената съм удряла Асен Блатечки, а на малкия екран – Мишо Билалов. Това са истински шамари и е уговорка между нас – ако искаме драгият зрители да опъне гръбнак на стола, докато ни гледа, шамарите трябва да бъдат реални", разказа още актрисата пред bTV.

Койна признава, че по време на продължилите година и половина снимки на "Скъпи наследници" тя става близка с колегата си Димитър Баненкин, който играе неин брат.

Койна Русева и Димитър Баненкин в "Скъпи наследници"

Най-мащабният БГ сериал тръгва през януари (ВИДЕО)

Най-мащабната българска продукция в областта на телевизионното кино – сериалът "Скъпи наследници" – тръгва по bTV на 15 яну...

"Мястото, на което снимахме сериала, е почти идентично с мястото, в което аз съм живяла. Едно село до Стара Загора, казва се Остра могила и там всички сме проклети – остри камъни сме", шеговито разказа актрисата, която се върна към спомените от детството си. "По цяло лято карахме колелета, тичахме боси, къпехме се във вирове, вечер лежахме на асфалта, защото беше горещ. Играехме на улицата до късни доби. Имах синьо "балканче" и с него кръстосвахме улиците. Ние бяхме диваци, влизахме по пещери, крадяхме дини", спомня си актрисата и признава, че днес често мисли за живота извън големия град и близо до природата, където си почива най-добре.

Спомня си баба си, на която е кръстена, като ведра, лъчезарна и много работлива. Решението й да стане актриса не е било посрещнато с разбиране от тази част от семейството й, но е било подкрепено от другия й род – интелектуалци от Стара Загора.

На 18 години Койна не успява да влезе във НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" (тогава ВИТИЗ) от първи път, защото е скъсана от Стефан Данаилов. Години по-късно той съжалява за решението си и се чуди как я е изтървал. На следваща година, още по-амбицирана и по-добре подготвена, Койна се явява отново, този път успешно, в класа си я избира Крикор Азарян.

Койна и признава, че в началото на кариерата си изобщо не се харесвала. Крикор Азарян и Тодор Колев я учат как да използва себе си във всяка роля, а с времето тя се опознава и започва да се харесва.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Няма да повярвате как е изглеждала Ромина Тасевска преди (СНИМКА)

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Емануела с нова промяна на сцената на Dancing Stars (СНИМКИ)

Нови разкрития в "Ергенът": Валерия шокира Алек с историята си (СНИМКИ)

Изключиха поредния участник от Hell's Kitchen (СНИМКИ)

Доналд Съдърланд издава мемоари

"За мен това е шок": Едно момиче си тръгна от "Ергенът" неочаквано (СНИМКА)

Дървената плоскост, спасила живота на Роуз от "Титаник", бе продадена за немислима сума

Крие ли голяма тайна Васка от "Ергенът"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com