Копола: Ново продължение на "Кръстникът" би било досадно

5439
Копола: Ново продължение на "Кръстникът" би било досадно

Още едно продължение на хитовия филм "Кръстникът" би било досадно. Това сподели режисьорът на лентата Франсис Форд Копола.

Легендарният режисьор, който снима класиката от 1972 г. и продължението й от 1974 г., не смята, че за зрителите би било интересно да се заснеме още един филм, тъй като това би превърнало поредицата в "бранд".

"Дали бих се отегчил? Да, защото смятам, че не всички филми се нуждаят от продължения. Продълженията не се правят за зрителите, киното или режисьорите, а за дистрибуторите. Филмът се превръща в бранд", сподели Копола.

73-годишният режисьор смята, че дори вторият и третият филм не е трябвало да бъдат заснемани, въпреки че се гордее с работата си по "Кръстникът, Част 2", предаде БГНЕС.

"Смятам, че хората осъзнаха, че "Кръстникът" не трябваше да има продължения. Винаги съм вярвал, че трябваше да има един филм "Кръстникът", въпреки че се гордея с втория. Струва ми се, че третата част трябваше да бъде епилог, а не да се нарича "Кръстникът, Част 3", сподели режисьорът пред MTV Нюз.

15 документални филма влизат в битка за 5-те номинации за Оскар

От общо 126 документални филма членовете на американската киноакадемия подбраха 15-те най-добри, които ще влязат в надпреварата за 5-те...

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com